Neler Yeni

PC almak için beklemelimiyim ?

Mlfz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Mehmet Kayra Suvar
Bütçe
23000
Donanım arşivinin videosu'nu şimdi izledim pc'lerin şuan satışı çok az olduğu için fiyatın baya dusuceginden bahsetmiş kısaca şimdi fiyat düşüşü ve Türkiye'yi yan yana getirmek çok çok zor Haziran sonu temmuzun bası gibi 23k falan sahip olacağım sizce beklemelimiyim? Yoksa 23k ya 4060ti 8gb 5600 lü bir sistem almalimiyim ? Ve video'daki gibi bir düşüş olursa temmuz ayının ortalarında 25k falan olur bütçem tahmini o zamanlar da 25k ya ne alınır hazır sistem olarak ?

Kratos1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Arda klnc
Fiyat düşüşü zor demişsin ama bu ay ne sistemler gördük belli olmaz yani

CROCUS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Furkan Avcı
çok iyi indirimler oluyor birine denk gelmediğin sürece bekle bence

ibolazs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
ibrahim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar oyunları , bilgisayar , eğlence
Instagram
ibolazz
Discord
UZİBO#8059
hocam dediğin sistem de çok iyi alınır bence Abdullah abi geçen videosunda başka sistemler de gelicek demişti bekleyedebilirsin kalbinden geçeni yap ama aceleye de getirme

Mlfz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Mehmet Kayra Suvar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam dediğin sistem de çok iyi alınır bence Abdullah abi geçen videosunda başka sistemler de gelicek demişti bekleyedebilirsin kalbinden geçeni yap ama aceleye de getirme
Hocam en iyi fiyata en iyi PC yi almak istiyorum agustos-eylul beklemek istiyorum ama zamanım yok çünki o zamanlarda kira sozlesmesi yenilenecek ev sahibi ne kadar yapar bilmiyorum direk sistemi alayım aradan çıksın kafasındayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiyat düşüşü zor demişsin ama bu ay ne sistemler gördük belli olmaz yani
Şuanlık rtx4060ti 8gb almak istemiyorum kısa bı sure kullandım bana yetmiyor 12gb-16gb ekran kartına sahip sistem istiyorum yayın yaptığım içinde Nvidia istiyorum rtx4060ti 16gb sahip sistemler olur diye dua ediyorum

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
Hocam en iyi fiyata en iyi PC yi almak istiyorum agustos-eylul beklemek istiyorum ama zamanım yok çünki o zamanlarda kira sozlesmesi yenilenecek ev sahibi ne kadar yapar bilmiyorum direk sistemi alayım aradan çıksın kafasındayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuanlık rtx4060ti 8gb almak istemiyorum kısa bı sure kullandım bana yetmiyor 12gb-16gb ekran kartına sahip sistem istiyorum yayın yaptığım içinde Nvidia istiyorum rtx4060ti 16gb sahip sistemler olur diye dua ediyorum
uyguna denk gelirse 8gblik alırsınız hocam, sonradan yükseltirsiniz onu bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,742
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom