Parça parça almayı teklif edebilirsin her ay bir bileşen alıp tamamlanınca birleştirip kullanmak gibi.Merhaba, Arkadaşlar Benim babam Bana Şuana kadar İstediğim hiç bi pcyi almadı Paramızda var Nasıl Babamı ikna edebilirim ?
kardeşim Sana yardım et diyen olmadı Niye bakıyosun yardım etmek istemiyorsan mesela ? yaptığında hakikatten salaklık bu aradaBıktım ya.. Cidden bıktım. Napabiliriz almıyorsa? Gelip zorla mı aldırayım yapmayın bunu.
Neden almadığını sor büyük ihtimalle dersler yüzündendir.Eninde sonunda almıyorsa başka bir ilgi alanına yönel (ekstrem spor öneririm) ve o spor için gereken ekipmanları al.Merhaba, Arkadaşlar Benim babam Bana Şuana kadar İstediğim hiç bi pcyi almadı Paramızda var Nasıl Babamı ikna edebilirim ?
o zaman cevap vermeBıktım ya.. Cidden bıktım. Napabiliriz almıyorsa? Gelip zorla mı aldırayım yapmayın bunu.
1- Bana kardeşim diyemezsin, senin annenden babandan istediğini şu an ben kendim alabilirim.kardeşim Sana yardım et diyen olmadı Niye bakıyosun yardım etmek istemiyorsan mesela ? yaptığında hakikatten salaklık bu arada
Gidip 10 yaşındaki çocuklar böyle yardıma ihtiyacı olanların konusunu alta itiyorsa cevap veririm kusura bakma.o zaman cevap verme