Neler Yeni

pc almak için ikna !! yardım lütfen

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Caferly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Maerly
Merhaba, Arkadaşlar Benim babam Bana Şuana kadar İstediğim hiç bi pcyi almadı Paramızda var Nasıl Babamı ikna edebilirim ?

Ege Batur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Ege Batur
Merhaba, Arkadaşlar Benim babam Bana Şuana kadar İstediğim hiç bi pcyi almadı Paramızda var Nasıl Babamı ikna edebilirim ?
Parça parça almayı teklif edebilirsin her ay bir bileşen alıp tamamlanınca birleştirip kullanmak gibi.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Hocam eğer ailenizi zorlayacak bir durum varsa bence zorlamayın bir bilgisayar için anne babayı üzmeye değmez eğer alacak maddi durumunuz varsa bunu zaten bir süre sonra ihtiyaç olduğunu anlayacaklar ve sana bir bilgisayar alacaklardır

Caferly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Maerly
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bıktım ya.. Cidden bıktım. Napabiliriz almıyorsa? Gelip zorla mı aldırayım yapmayın bunu.
kardeşim Sana yardım et diyen olmadı Niye bakıyosun yardım etmek istemiyorsan mesela ? yaptığında hakikatten salaklık bu arada

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Neden almadığını sor büyük ihtimalle dersler yüzündendir.Eninde sonunda almıyorsa başka bir ilgi alanına yönel (ekstrem spor öneririm) ve o spor için gereken ekipmanları al.

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Yalçın ege koçak
aileni zorlicaksa aldırma.git kendin calıs oyle al bi sey diyemezler.

Çınar Yaşar

80+ Gold
Bizimde ailemizin parası var PC istiyorum almıyorlar :(

T.P.G.

80+ Titanium
kardeşim Sana yardım et diyen olmadı Niye bakıyosun yardım etmek istemiyorsan mesela ? yaptığında hakikatten salaklık bu arada
1- Bana kardeşim diyemezsin, senin annenden babandan istediğini şu an ben kendim alabilirim.
2- Ailenin sana PC almak istememesi kimseyi ilgilendirmiyor, almak zorunda da değiller.
Mesaj otomatik birleştirildi:

o zaman cevap verme
Gidip 10 yaşındaki çocuklar böyle yardıma ihtiyacı olanların konusunu alta itiyorsa cevap veririm kusura bakma.

oldspace

80+
Bak güzel kardeşim forumu biraz araştır direkt konu açma aynı konudan belki binlerce var ve biz bir şey yapamayız nereden bilelim senin aileni
Gerçekten sıktı bu tarz konular

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,061,529
Üyeler