Sametefe66
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
arkadaşlar bugün pc yi açtım ve cs2 girdim ve göze takılan kasmalar gözüktü oyunla alakalı sandım zula girdim aynı sorun devam etmekte nedeni ne olabilir
hocam şimdi farkettim normalde bir oyuna girdiğim zaman ekran kartından olması lazım bir ince tiz sesi geliyor ama sabit ve az geliyor şimdi ise kesik kesik gelmeye başladı tam güç veremiyor kesiliyor sürekli gibifps degerlerinde bir sorun var mi
ve ek olarak oyunu pencereliye aldığım zaman düzeldi o ses sabit gelmeye devam ediyo ve donma kasma olmuyorfps degerlerinde bir sorun var mi
hocam yanlis olmasin emin degilim ama bir ara guc kablosunu tam olarak takmadigimda bende boyle bir ses duymustum, kontrol etmenizde fayda var, oyun sirasinda fps degeriniz nasil, ekran karti kullanimi nasil, ne kadar guc cekiyor bunlari paylasirsaniz sorunu buluruz belkihocam şimdi farkettim normalde bir oyuna girdiğim zaman ekran kartından olması lazım bir ince tiz sesi geliyor ama sabit ve az geliyor şimdi ise kesik kesik gelmeye başladı tam güç veremiyor kesiliyor sürekli gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ve ek olarak oyunu pencereliye aldığım zaman düzeldi o ses sabit gelmeye devam ediyo ve donma kasma olmuyor
pc den mayning yapıyor olabilirlermiarkadaşlar bugün pc yi açtım ve cs2 girdim ve göze takılan kasmalar gözüktü oyunla alakalı sandım zula girdim aynı sorun devam etmekte nedeni ne olabilir
pc yi yakın zamanda sıfırladım ve hiç öyle steam dışı oyun felanda yüklemedim sanmıyorum hemde çözdüm sorunupc den mayning yapıyor olabilirlermi
hocam normalde ekran kartımdan tiz sesi geliyodu yük altında oyuna girince geliyor win+ctrl+shift+b yapıp ekran kartını resetledim ve düzeldi sorun ama ekran kartımda sorun olduğu anlamına geliyor buhocam yanlis olmasin emin degilim ama bir ara guc kablosunu tam olarak takmadigimda bende boyle bir ses duymustum, kontrol etmenizde fayda var, oyun sirasinda fps degeriniz nasil, ekran karti kullanimi nasil, ne kadar guc cekiyor bunlari paylasirsaniz sorunu buluruz belki