Neler Yeni

Pc çalışıyor ama ekran gelmiyor

Valofren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Mahmud Said Erdem
Instagram
valofren
Discord
mt09kedy
YouTube
valofren
hocam yanlış görmüyorsam stok fan bağlantısı yanlış yapılmış ramlerin üstündeki pine takılması gerekiyor boş gözüküyor
vatandan hazır olarak aldım çalışıyordu bende dokunmadım ama ondan kaynaklı olsa sadece fan dönmezx yine açılır işlemci ısınır bence ve bamıştım cpu fan yazıyodu o sokette en kötü bilgisayarcıya goturecegım
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam yanlış görmüyorsam stok fan bağlantısı yanlış yapılmış ramlerin üstündeki pine takılması gerekiyor boş gözüküyor
birde hgocam rssimdeki o sağ ortalardaki büyük kablo 24 pinmi neydi onu sokerken zorluyorum çıkmıyor zorlasam dahada sorun olurmu yoksa yanlaran hafdıf hadfıf kaldfırarakmı çıakrtıyım

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Yunus Emre Uzun
vatandan hazır olarak aldım çalışıyordu bende dokunmadım ama ondan kaynaklı olsa sadece fan dönmezx yine açılır işlemci ısınır bence ve bamıştım cpu fan yazıyodu o sokette en kötü bilgisayarcıya goturecegım
sanmıyoprum hocam cpu fan bağlantısı yapılmadıysa açılmaz pc ramlerin üstündeki boş pin var tüm anakartlarda orada oluyor genellikle sizde boş gözüküyor

birde hgocam rssimdeki o sağ ortalardaki büyük kablo 254 pinmi neydi onu sokerken zorluyorum çıkmıyor zorlasam dahada sorun olurmu yoksa yanlaran hafdıf hadfıf kaldfırarakmı çıakrtıyım
evet sökmesi zor bir kablo yavaş yavaş iki taraflı çekerseniz çıkar

Valofren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Mahmud Said Erdem
Instagram
valofren
Discord
mt09kedy
YouTube
valofren
sanmıyoprum hocam cpu fan bağlantısı yapılmadıysa açılmaz pc ramlerin üstündeki boş pin var tüm anakartlarda orada oluyor genellikle sizde boş gözüküyor
bakıyım hocam birazdan şimdi işim varda eskidern aılıyordu

evet sökmesi zor bir kablo yavaş yavaş iki taraflı çekerseniz çıkar
sağolun hocam

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Yunus Emre Uzun
Top Bottom