Neler Yeni

PC Çalışıyor ama Görüntü Gelmiyor

Eironn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berke Gönülgül
Bugün oyun oynarken görüntü bi anda gitti ama kasa hala çalışıyordu ekrana görüntü gelmiyor sinyal yok sadece guc kablosunu takip cikardıgimda geliyor
Ramleri cikarip denedim
Bios pilini cikarıp taktım
Monitorde bir sorun yok
Kablolarda sorun yok farklı kablo denedim
Sorunu anlayamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Cem Özenci
Yaşadığın sorunun aynısını ben yaşadım bilgili olduğunu düşündüğüm bir abiye gösterdiğimde o monitörün bozulduğunu bu bozulmanın bir sürü şeyden kaynaklanabileceğini monitörün çipinin yandığını söyledi ve yeni çip için süre istedi bir kaç gün sonra gittiğimde de bu monitörün pert olduğunu dahada açılmayacağını söyledi

Eironn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berke Gönülgül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
monitörümde herhangi bir sorun yok farklı bilgisayarı takınca çalışıyor

Ratorest

80+ Silver
Şuan çoğu kimse aktif değil sabah konuyu yükseltirsiniz. İnternette bu sorun ile ilgili videolar var onlara bakabilirsin.

Eironn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berke Gönülgül
çoğu kişide genelde yapılan çözümler çare oluyor ama bende olmuyor sanırım sistemi aldıgım yere geri yolliyacağım 3 gün oldu zaten ekran kartını farklı kasaya taktığımda çalışıyordu başka bi ekran kartını çalışmayan bilgisayarıma taktıgımda pc gene açılmıyordu ramlerimde sorun yok
pc kendini boot edemiyor diye düşündüm m2 yi farklı pc ye taktım ondan çalıştırdım ondanda kaynaklı bir sorun yok geriye anakart veya psu kalıyor

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,850
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Ana kart üzerindeki CMOS yazılı pinleri 15 saniye kadar iletken bir tel ile birbirine kısa devre yaptırın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütün kabloların takılı olduğundan ve doğru takıldığından emin olun, anakart üzerinde korozyon veya yanmış bir bileşen olup olmadığına bakın. Ramleri tek tek deneyin, ramlerden birisi yanmış olabilir. Bir de onboard olarak açmayı deneyin, onboard da açılmıyorsa sorun büyük ihtimal anakarttadır

Eironn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berke Gönülgül
ramlerde bir sorun yok başka sistemde denedim bütün kablolar takılı onboard yapmayı denedim ama işlemcimin grafik kartı olmadıgı için ondanda bi sonuç alamadım yanık yada yanık kokusu da yok

Ramleri çıkartıp uçlarını silgiyle silermisiniz? Ayrıca mümkünse ekran kartına da aynı işlemi yapabilirseniz iyi olur.

Tornavida ile genellikle aşağıda olan CMOS pinlerine dokunur musunuz?(PSU fişini çekin)

Eironn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berke Gönülgül
Ramleri çıkartıp uçlarını silgiyle silermisiniz? Ayrıca mümkünse ekran kartına da aynı işlemi yapabilirseniz iyi olur.

Tornavida ile genellikle aşağıda olan CMOS pinlerine dokunur musunuz?(PSU fişini çekin)
olmadı sorun hala devam ediyor son çare geri göndereceğim

boost hyper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
burak
olmadı sorun hala devam ediyor son çare geri göndereceğim
aynısı oldu ramleri çıkarıp değiştirdim 3 farklı ekran kartı ve 2 farklı ram ile denedim olmadı. En son çare geri gönderdim. Nereden almıştınız?

Eironn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berke Gönülgül
aynısı oldu ramleri çıkarıp değiştirdim 3 farklı ekran kartı ve 2 farklı ram ile denedim olmadı. En son çare geri gönderdim. Nereden almıştınız?
itopyadan almıştım hiçbir sorun yoktu oyun oynarken bi anda gitti ekran

Top Bottom