Çözüldü✓ Pc çok geç kapanıyor

TwinsR32

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
778
Dün'e kadar ortalama 5 ile 10 dakika arasında kapanıyordu(bilgisayarı kapat diyorum ekran kapanıyor klavye mouse ışıkları çalışıyor. kasadaki her şey çalışıyor.) taaki düne kadar bu sürelerde kapanıyordu. dün 15-20dakika sürdü kapanmadı en son pc açma tuşuna basılı tutarak kapattım. nasıl çözeriz?

En İyi Cevap
1.PNG
2.PNG

İlk resimde ki yere gir ve sonra 2 resimde ki üstteki yazıya tıklayıp aşağıda ki sarı ile işaretlediğim kutucukta ki tik i kaldırın.
16 mb yazma hızı çok düşük sorun ssd'de.

SMART değerleri normal gözüküyor fakat yazma hızı ölmüş.
incehesap'dan aldım 3yıl birebir değişim diyor ama ben iade talep etsem şikayetvar'la uğraşsam iade ederlermi? forumda önceden iade ettiren oldu mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran görüntüsü 2021-08-21 121129.png

buda hdd değerleri

incehesap'dan aldım 3yıl birebir değişim diyor ama ben iade talep etsem şikayetvar'la uğraşsam iade ederlermi? forumda önceden iade ettiren oldu mu

Alıntıyı görüntüle
buda hdd değerleri
HDD bile SSD nin 4 5 katı hızlı yazma olarak. Değişim isteyebilirsiniz.

1.PNG
2.PNG

İlk resimde ki yere gir ve sonra 2 resimde ki üstteki yazıya tıklayıp aşağıda ki sarı ile işaretlediğim kutucukta ki tik i kaldırın.

En İyi Cevap

Alıntıyı görüntüle
buda hdd değerleri
HDD'nin yazma hızı SSD'den bile fazla. İade etmeyi deneyebilirsiniz fakat James Donkey'in bu SSD'leri zaten kronik sorunlu.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

kaldırdım test edip geri dönüş yapıcam

HDD'nin yazma hızı SSD'den bile fazla. İade etmeyi deneyebilirsiniz fakat James Donkey'in bu SSD'leri zaten kronik sorunlu.
konu 2020 mayıs da açılmış ben 2019 aralıkta aldım. keşke erken açılsaydı da uğraşmak zorunda kalmasaydım

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

çok teşekkür ederim sorun çözüldü. 1 saniye sürmeden kapanıyor şimdi. raporlardan en iyi cevap gönderdim bu arada :)

konu 2020 mayıs da açılmış ben 2019 aralıkta aldım. keşke erken açılsaydı da uğraşmak zorunda kalmasaydım

çok teşekkür ederim sorun çözüldü. 1 saniye sürmeden kapanıyor şimdi. raporlardan en iyi cevap gönderdim bu arada :)
teşekkür ederim ;)

Hocam SSD'yi de değiştirmeyi unutmayın. Ölümü yakın gibi duruyor.

Geri