PC de internet sürekli gidip geliyor

berat gnr

80+
Reaksiyon skoru
60
merhaba arkadaşlar son 1 yıldan beri pc de internet 15 dk bir 5-10 sn lik bir kesinti yapıyor sonra tekrar geliyor oyunda bu ciddi bir sorun yaratıyor yani 1 yıldır adam gibi oyun oynayamadım
pc de interneti wifi adaptörü ile kullanıyorum kablolu değil yani bunun nedeni ne olabilir anlam veremdim lütfen bir yardımcı olun

merhaba arkadaşlar son 1 yıldan beri pc de internet 15 dk bir 5-10 sn lik bir kesinti yapıyor sonra tekrar geliyor oyunda bu ciddi bir sorun yaratıyor yani 1 yıldır adam gibi oyun oynayamadım
pc de interneti wifi adaptörü ile kullanıyorum kablolu değil yani bunun nedeni ne olabilir anlam veremdim lütfen bir yardımcı olun
Kablolu kullan wifi adaptör ile normal

Sadece pc üzerinde mi kesiti yoksa wifi ile bağlandığın her cihazda mı kesinti oluyor atıyorum pcde wifi ile kesilip telefonda ki wifi kesilmiyorsa pcde kullandığın wifi adaptörü sorunlu gibi gözüküyor

Kablolu kullan wifi adaptör ile normal
ya ama son 1 yılda böyle yapmaya başladı 2 yıldır kulanıyorum adaptör ile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sadece pc üzerinde mi kesiti yoksa wifi ile bağlandığın her cihazda mı kesinti oluyor atıyorum pcde wifi ile kesilip telefonda ki wifi kesilmiyorsa pcde kullandığın wifi adaptörü sorunlu gibi gözüküyor
yok sadece pc de ya

https://www.trendyol.com/grc-access...z-5ghz-new-free-windows-7-8-10-11-p-381951039
kulandığım cihaz bi wifi için

ya ama son 1 yılda böyle yapmaya başladı 2 yıldır kulanıyorum adaptör ile

yok sadece pc de ya

https://www.trendyol.com/grc-access...z-5ghz-new-free-windows-7-8-10-11-p-381951039
kulandığım cihaz bi wifi için
Dandik bir ürüne benziyor kablo çekmek daha iyi

Bende adaptör kullanıyordum baktım olmuyor kabloya geçtim on numara hız valla

Telefondaki wifide bir sorun yoksa adaptörle alakalı bir sorundur muhtemelen.

ya şimdi yenisini alırım almasında alırım bu sefer gene aynı sorun devam eder ben daha çok sinir olurum yani inşallah sorun wifi adaptörün
dedir

Bende adaptör kullanıyordum baktım olmuyor kabloya geçtim on numara hız valla
ya modem uzakta ya kablo sıkıntı o yüzden

Kablo çek kardeş hız konusunda da rahat olursun hem
şöyle bişey var iyi midir asus marka hem

Valla en iyisi kablo çekmek diyeceğim bu

şöyle bişey var iyi midir asus marka hem
Çöp

İlla yeni ürün alıcam diyorsan ikinci el veya sıfır tx50e bakabilirsin

belki hatta sorun olabilir internet sağlayıcının mobil uygulamasından arıza tespiti yaptırabilirsin sorun varsa söylüyor

Geri