FightForHonor
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 33
Hangi testi yaparken mavi ekran yedin ki ? Memtest yaparken yedin mi ?Memtest64 0 error diyor
Hangi testi yaparken mavi ekran yedin ki ? Memtest yaparken yedin mi ?Memtest64 0 error diyor
Testi başlattım ve yedim tekrsr yaptığımda bir sorun olmadıHangi testi yaparken mavi ekran yedin ki ? Memtest yaparken yedin mi ?
@EmirhandkeeMinidump.rar dosyasını indir - download
Minidump.rar dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yüklewww.dosya.tcMesaj otomatik birleştirildi:
Onu nasıl yapacağım ki
Şuan mobilde olmasan minidump dosyasini okurdumda telefondan okuyamiyorum ya hocam sizden rica etsem Microsoft store den win dbg prewier indirip o minidump dosyasinin kopyasini atabilirmisin ben burdan okurumTesti başlattım ve yedim tekrsr yaptığımda bir sorun olmadı
Driver Bios vs. ile alakalı olabilir mi
Telefondayım
Tamam hocam bekliyorum dönütlerinizi umarım halledebiliriz :/ Yeni sistem daha tadını çıkartamadımTelefondayım
Yarın bilgisayara geçince ancak...
Ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp en son sürümü indirin (Beta olmasın).
Ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar en güncel sürücüyü yüklemek en mantıklı çözüm olacaktır.Ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp en son sürümü indirin (Beta olmasın).
"I/O rate control Filter" da bozulmuş ama çözümü hakkında bilgim yok. Normalde sürücü diye biliyorum aygıt yöneticisine bakın. Orada varsa sürücüyü güncelleyin.
Bir tane de steam yüzünden mavi ekran yemişsiniz. @Treyarch
I/O rate control Filter da bir sürücüydü de mi?Ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar en güncel sürücüyü yüklemek en mantıklı çözüm olacaktır.
Yani evet.I/O rate control Filter da bir sürücüydü de mi?
Tamam bende sürücü diye hatırlıyordum ama bende gözükmüyor sanırım laptop da vardı.Yani evet.