pc yi açtığımda masaüstündeki her şey gitmişti oyunlarda gitmiş olarak gözüküyo arattım ama çıkmadı sadece steam felan var ya uygulamalar var ama oyunlar yok ve masaüstü değişmiş şekilde buldum nedeni nedir nasıl düzelte bilirim
açık ama hala aynı (windows 10 kullanıyorum)Masaüstünde sağ tık görünüm masasütü öğelerini göster'i kapamış olabilirsin. Birde arama yerinden uygulamaları aratabilirsin(Windows 10 kullanıyorsan)
Arattın mı? Duruyor mu uygulamalar, dosya gezgini falan filanaçık ama hala aynı (windows 10 kullanıyorum)
ya sadece steam epic games discord felan duruyo ama steam daki epic deki oyunların hepsi silinmişArattın mı? Duruyor mu uygulamalar, dosya gezgini falan filan
Bilgisayarı yeniden başlat yaptın mıya sadece steam epic games discord felan duruyo ama steam daki epic deki oyunların hepsi silinmiş
yok kankaSenden başka bilgisayarını kullanma potansiyeli olan birisi var mı?
denemedim şimdi deniycem virüs taraması yapıyorumBilgisayarı yeniden başlat yaptın mı
Dene düzelir büyük ihtimalle benimde başıma gelmişti.yok kanka
Post automatically merged:
denemedim şimdi deniycem virüs taraması yapıyorum
bilmiyorum ya yeniden başlatıcam olmazsa kapat aç yaparımKullanıcı olarak yanlış bir tane açmış ve girmiş olabilir misin?
Nasıl düzeldi?Düzeldi teşekkür ederim