Pc Durduk yere donuyor

Myzex

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar bilgisayarım durduk yere donuyor neden oldunu hiç bilmiyorum vüris taramasıda yaptım bir şey çıkmadı bilgisayarı 1 ay kadar hiç kullanmadım fakat 1 ay sonra girdim be hiç bir şey yapmama rağmen bilgisayar hepte oyunlarda hangi oyun olduğu fark etmezsizin donuyor

Arkadaşlar bilgisayarım durduk yere donuyor neden oldunu hiç bilmiyorum vüris taramasıda yaptım bir şey çıkmadı bilgisayarı 1 ay kadar hiç kullanmadım fakat 1 ay sonra girdim be hiç bir şey yapmama rağmen bilgisayar hepte oyunlarda hangi oyun olduğu fark etmezsizin donuyor
Ssd/hdd saglık testi yapar mısınız ondanda olabilir.

Kırık oyunlarda olabiliyor ama sürekli olması garip. RAM kaynaklı olabilir, inşallah ekran kartı kaynaklı değildir.

Yüksek ihtimal ram kaynaklı bir sorun olmalı çünkü aynı sorunu ben de yaşadım çift kanal ram kullanıyordum ve bir iki yıl kullandıktan sonra pc bazen donup hiç tepki vermemeye başladı. Çözümü ram lerden birini sökerek çözdüm.

Knk pc format atıcam o zaman analrız yardımınız için teşekkürler

Tabi siz bilirsiniz. Ama ramlari denemek benim daha kolayıma geldiği için ilk onu yazdım. Bıktım artık format atmak eziyet gibi geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,785
Üyeler
191,163
Son üye
1lorianz
Geri