Yardım PC, ekran kartını görmüyor

ReQo

80+
Reaksiyon skoru
81
Yarım saat önce falan forza 5'e girdim tam oyun açıldı giriyorum birden görüntü gitti. Önceden de olmuştu kasa tuşundan kapatıp açmıştım sonra driver'ı tekrar kurmuştum. Fakat şuanda pc ekran kartını görmüyor. iGPU üzerinden görüntü alıyorum şuanda maalesef bıktım şu karttan satıp kurtulmak istiyorum

Yarım saat önce falan forza 5'e girdim tam oyun açıldı giriyorum birden görüntü gitti. Önceden de olmuştu kasa tuşundan kapatıp açmıştım sonra driver'ı tekrar kurmuştum. Fakat şuanda pc ekran kartını görmüyor. iGPU üzerinden görüntü alıyorum şuanda maalesef bıktım şu karttan satıp kurtulmak istiyorum
driveri 25.x.x surum kurma pro versiyon kur windows sapıtıyor yoksa

driveri 25.x.x surum kurma pro versiyon kur windows sapıtıyor yoksa
Windows kartı görmüyor ki kurayım. Kabloları söküp tekrar taktım yaramadı. Şuanda da kartı komple söküp uğraşmak istemiyorum çünkü yorgunum. Alt tarafı oyun oynayacağım uğraştığım şeye bak ya. Kartı 4070-4070Ti takaslayan birisi olsa gözüm kapalı takaslayacağım çünkü artık bıktım...

Arc mı?

Asustan AMD kart alınmaz valla adamlar 5700XT den beri birçok kartın bir yerini yanlış tasarlıyor. Kesin onda da bir terslik vardır.
Acı bir tecrübe oldu hocam. AMD GPU etrafımdaki kimse önermiyordu fakat insanların abarttığını düşünerek ve f/p olmasına inanarak aldım. Bu benim ilk bilgisayarım yani. Dediğim gibi acı bir tecrübe oldu. Şunu anladımki kısıtlı bir bütçede (10k altı) sistem toplamıyorsanız amd gpu kullanmayacaksınız. Bugün Sapphire Nitro+ RX 590 8GB ekran kartını 2k'ya satın aldım. Kargodan gelince ona da bakacağım ama yani şuana kadar öncesinde elime XFX RX 580 8GB'de geçmişti onlar bu kart kadar beni uğraştırmamıştı. Hadi uğraştırsın abicim o kart 2k bu kart 25k! Gerçekten şuanda ne diyeceğimi bilemiyorum...

Acı bir tecrübe oldu hocam. AMD GPU etrafımdaki kimse önermiyordu fakat insanların abarttığını düşünerek ve f/p olmasına inanarak aldım. Bu benim ilk bilgisayarım yani. Dediğim gibi acı bir tecrübe oldu. Şunu anladımki kısıtlı bir bütçede (10k altı) sistem toplamıyorsanız amd gpu kullanmayacaksınız. Bugün Sapphire Nitro+ RX 590 8GB ekran kartını 2k'ya satın aldım. Kargodan gelince ona da bakacağım ama yani şuana kadar öncesinde elime XFX RX 580 8GB'de geçmişti onlar bu kart kadar beni uğraştırmamıştı. Hadi uğraştırsın abicim o kart 2k bu kart 25k! Gerçekten şuanda ne diyeceğimi bilemiyorum...
AMD kartı kullansam da önermem ama illa alınacaksa da Sapphire, Powercolor, Asrock veya son çare XFX gibi sadece AMD için üretim yapan firmalardan alınır kalanlar sıkıntı. Geçmiş olsun.

AMD kartı kullansam da önermem ama illa alınacaksa da Sapphire, Powercolor, Asrock veya son çare XFX gibi sadece AMD için üretim yapan firmalardan alınır kalanlar sıkıntı. Geçmiş olsun.
Evet son derece haklısınız. Keşke bunu almadan önce bilseydim... Yapacak bir şey yok..

Garantisi yok mu kartın? 7800XT eski kart sayılmaz garanti varsa bi yolla derim iade/değişim çıkar belki.
Garantisi var hocam ayrıca kartta coil whine'da var. O yüzden ilk aldığımda servise göndertmiştim fakat cw seviyesi az denilerek kart aynı şekilde bana geri yollanmıştı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,429
Üyeler
183,427
Son üye
tayfuneser1903
Geri