biterse yaz 1 tane fazladan aldım göndereyim sana aynı fiyattan1-2 saat bitmez inşallah
biterse yaz 1 tane fazladan aldım göndereyim sana aynı fiyattan1-2 saat bitmez inşallah
g703 ve g213 gayet iyi fiyatta dostumİndirim tam olarak nerede? ben göremiyorum da
Hayırlı olsun. Bu arada ürünlerin çoğunun fiyatı bana pek cazip gelmedi.Ben aldım 1 tane
RGB modu çok yok ama gayet yeterli, sağdan sola soldan sağa rgbler çalışabiliyor.Logitech G213 Prodigy RGB Türkçe Gaming Klavye (920-008094)
Çalışma ve oynama tarzınız için Çoklu Tuş Girişiyle Performans İçin Ayarlanmıştır Standart klavyelerden 4 kat daha hızlıdır G213’te bulunan her bir tuş, dokunma deneyimini geliştirecek şekilde…www.gaming.gen.tr
Alınır mı yoksa mekanik klavye mi alayım?
Evet 213 ve 703 güzel düşmüşte geri kalanlarda indirim yok denecek kadar az.g703 ve g213 gayet iyi fiyatta dostum
100 lira var ortalama ama yine var yani bazıları gibi indirim diyip piyasadan daha pahalıya koymamışlarEvet 213 ve 703 güzel düşmüşte geri kalanlarda indirim yok denecek kadar az.
Paylaşım için teşekkürler G213 kaptım. 400 lira piyasa fiyatı yarı yarıya indirim söz konusupchocasikampanya - Gaming.Gen.TR
www.gaming.gen.tr