Neler Yeni

PC HOCASI HERO SISTEMIM GELDI!

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Al satcılardan kaça alınır bu sistem, almayı düşünüyorum en fazla kaç verilir , bilgisi olan yazabilir mi acaba ?
Knk hâlâ sıfırı satılıyor zaten niye al satçıdan 1k fazlaya alasın ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Al satcılardan kaça alınır bu sistem, almayı düşünüyorum en fazla kaç verilir , bilgisi olan yazabilir mi acaba ?

Ö.F.Ç.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ömer Çaylan
hdmi veya display portu ekran kartına taktığınıza emin misiniz hocam kasanın arkasındakine değil ekran kartının dışarda kalan kısmındaki siyah şeyleri çıkartıp girişleri ortaya çıkartın
DisplayPort ile bağladım hocam ekran kartına ilk hazır pc im değil ekran kartını güzel bir şekilde montajladım deneme sürümüyle geldiğini bildiğim için direkt açtım ama açılmadı biosa da giremiyorum

Kaanwqade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Kaan
DisplayPort ile bağladım hocam ekran kartına ilk hazır pc im değil ekran kartını güzel bir şekilde montajladım deneme sürümüyle geldiğini bildiğim için direkt açtım ama açılmadı biosa da giremiyorum
Geçmiş olsun

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,749
İsim
Kerem Çavuş
13 e iyi 13.5 a bulursan da belki alınabilir birisi sıfırı satılıyo demiş de bence 15 e sıfırını almaktasan 13 almak daha iyi onlar da kutusu açılmamış

Ikarus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Ahmet
Farkli bir monitorle ya da displayport la deneme şansınız var mi?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII

Çaylak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Mert Tunay
Driver kurulu olmadığı için dp desteği yok eğer elinde hdmi kablo varsa görüntü alırsın.

QWuiet

80+ Bronze
Hayırlı olsun kardeşim iyi günlerde kullan 🙂

Ö.F.Ç.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ömer Çaylan
Farkli bir monitorle ya da displayport la deneme şansınız var mi?
Driver kurulu olmadığı için dp desteği yok eğer elinde hdmi kablo varsa görüntü alırsın.
Farklı monitörde denemedim ama hdmi kablo ile denedim bugün tekrardan farklı monitörle denerim. Anakartta dram ışığı yanıyor forumdan baktığımda biosu sıfırlayınca düzeliyor demişler ona da bakacağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Erdoğan
Knk hâlâ sıfırı satılıyor zaten niye al satçıdan 1k fazlaya alasın ki

Pardon hocam , aklım 12klık sisteme gitti bu sistemin hero olduğunu unutmuşum.

13 e iyi 13.5 a bulursan da belki alınabilir birisi sıfırı satılıyo demiş de bence 15 e sıfırını almaktasan 13 almak daha iyi onlar da kutusu açılmamış
12klık vatanda cıkan sistemden bahsetmek istemiştim hocam , hero ile karıştırmışım

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Pardon hocam , aklım 12klık sisteme gitti bu sistemin hero olduğunu unutmuşum.

12klık vatanda cıkan sistemden bahsetmek istemiştim hocam , hero ile karıştırmışım
15 e bile satan var ben 13-14 arası verirdim en fazla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,665
Üyeler
164,542
Son üye
oek07
Top Bottom