Neler Yeni

🔥İndirim PC HOCASI RTX 4070 Sistemler

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
Yusuf
arayanlar için güzel fiyat gelebilir ama bana göre 4070 (aslında 4060ti'dır bu kart) bir sistem için 25K bandı pahalı geliyor. bence düşmesi gereken çok miktarda fiyat var. malesef faiş fiyata göre kampanya oluyor. düşünün 4060 ilk bi 19K'dan cukkaladılar ve 15Klara düştü hatta kasım indirimlerinde komik rakamları bile göreceğiz diyorum. 4070de de öyle olacak gibi yoksa düşmediği müddetçe peynir ekmek gibi satması bence zor. alanda ciddi zarara satabilme durumuda mevcut ileride.

Talha_

80+
sanane kardeşim israili savunmak suç mu? gelmiş burada şov yapıyorsun ama evinde ki temizlik ürünlerinden yiyeceklere, kullandığın telefondan teknolojik aletlere hepsi bu adamların ürünü. sen onlara muhtaçsın onlar sana değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

sakın etme technopat çok daha iyi fiyatına göre anakartı kasası psusu ramı her şeyiyle
%80 israil ürünlerini kullanmıyorum. Sen beni kendinle karıştırmışsın. Kendin gibi ideolojin uğruna hiç bir şey yapamayacak birisi sanma beni de. Vasıfsız..

Trt, habertürk falan izleme. Beynin yıkanmış. :p
Hadi oradan yahudi

@batuu123 sen git de para koparmak için dava aç zarara gir. Çok takılma insani suçlara.

batuu123

80+ Bronze
%80 israil ürünlerini kullanmıyorum. Sen beni kendinle karıştırmışsın. Kendin gibi ideolojin uğruna hiç bir şey yapamayacak birisi sanma beni de. Vasıfsız..

Hadi oradan yahudi
yazık la cidden kendi ülkenin yüzlerce derdi var depremde bile 50 bin insanın ölmüş gelmişsin burada 3-5 bin arap öldü diye israile düşman kesilmişsin.. savaşlar olur ve insanlar ölür. iki tarafta da ölen binlerce insan var. yüz yıllardır bu böyledir. savaşın kaybedeni de kazananı da yoktur. sen kendi derdine yan asıl ülkende dolar 30 lira olmuş seneye tahmini 60 70 liralar konuşuluyor yiyecek ekmek bulamayacaksınız yakında..

Talha_

80+
Uygunsuz davranış
*** İsrafları engelledim ikinizi de. Gidin başkasına havlayın.

121709

80+ Silver
Hadi oradan yahudi
Yahudi değilim ama Yahudi kelimesi asla hakaret olarak kullanılamaz, Birçok ünlü bilim insanı ve mucit Yahudi kökenlidir. Örneğin, Albert Einstein, Sigmund Freud, Niels Bohr gibi isimler fizik, psikoloji ve diğer alanlarda büyük katkılarda bulunmuşlardır. Ayrıca, Yahudi bilim insanları tıp, kimya, matematik ve bilgisayar bilimleri gibi birçok alanda da önemli katkılarda bulunmuşlardır. Franz Kafka, Marc Chagall, Leonard Bernstein ve Steven Spielberg gibi isimler Kültür ve Sanat alanına katkıda bulunmuş Yahudilerdir. Yahudi kökenli birçok doktor, bilim insanı ve araştırmacı, tıp ve sağlık bilimlerinde önemli gelişmelere imza atmıştır. Örneğin, Jonas Salk çocuk felci aşısının geliştirilmesinde büyük rol oynamıştır. Birçok tanınmış girişimci ve iş lideri Yahudi kökenlidir. Örneğin, Sergey Brin ve Larry Page (Google), Mark Zuckerberg (Facebook) gibi teknoloji şirketlerinin kurucuları arasında Yahudi girişimciler bulunur.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,372
İsim
Diyarhan

uZFa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Mehmet Akif
yazık la cidden kendi ülkenin yüzlerce derdi var depremde bile 50 bin insanın ölmüş gelmişsin burada 3-5 bin arap öldü diye israile düşman kesilmişsin.. savaşlar olur ve insanlar ölür. iki tarafta da ölen binlerce insan var. yüz yıllardır bu böyledir. savaşın kaybedeni de kazananı da yoktur. sen kendi derdine yan asıl ülkende dolar 30 lira olmuş seneye tahmini 60 70 liralar konuşuluyor yiyecek ekmek bulamayacaksınız yakında..
Maşallah derdi patates soğan olan bir nesil yetişiyor. Ulusala devam.

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak

Jumong

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Rahman Polat

Ekler

• Screenshot_20231024_185026_YouTube.jpg
    Screenshot_20231024_185026_YouTube.jpg
    312.4 KB · Hit: 117

121709

80+ Silver
Ben anlamıyorum nasıl olurda ülkemize göz dikmiş bir topluluğun paçavrasını profil fotoğrafı yapıyorsun ki bu olayı filistine değilde mavi marmara baskınına bağlayarak söylüyorum aklım almıyor.
Yahudiler Türk düşmanı değil, Erdoğan düşmanı. Bunu araştır.

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
O zaman konu kapanmıştır 😁

Top Bottom