Neler Yeni

🔥 PC Hocası Yeni Sistem 6499TL 🔥

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,671
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

mertxan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Mertcan Kör
Bende kendim kullanmak için aldım ama yorumlardan biraz hayal kırıklığına uğradım sistemle ilgili sizce ekran kartını satıp yerine 1660 super almalıyım ne dersiniz?

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Bende kendim kullanmak için aldım ama yorumlardan biraz hayal kırıklığına uğradım sistemle ilgili sizce ekran kartını satıp yerine 1660 super almalıyım ne dersiniz?
o yorumları yapan arkadaşlar 3060 , 3070 alıp valorant , cs go , lol falan oynuyorlar dostum takılma öyle insanlara al kullan ihtiyaçlarına yetiyorsa ne Âla

mertxan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Mertcan Kör
o yorumları yapan arkadaşlar 3060 , 3070 alıp valorant , cs go , lol falan oynuyorlar dostum takılma öyle insanlara al kullan ihtiyaçlarına yetiyorsa ne Âla
Yani bana şuanlık yeter ama hikayeli oyunlar oynamayı da seviyorum o yüzden önerebileceğiniz bir ekran kartı olursa şansımı deneyebilirim ve öyle ahım şahım bir birikimim de yok açıkcası giriş seviyesine anca gücüm yetti şimdi de ekranlara bakacağım varsa önerin bakabilirim.

Ikarus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Ahmet
Bu fiyata daha iyisini bulamazsın apu sisten fiyatina ekran karti orta bir seviye bilgisayar almissin

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Yani bana şuanlık yeter ama hikayeli oyunlar oynamayı da seviyorum o yüzden önerebileceğiniz bir ekran kartı olursa şansımı deneyebilirim ve öyle ahım şahım bir birikimim de yok açıkcası giriş seviyesine anca gücüm yetti şimdi de ekranlara bakacağım varsa önerin bakabilirim.
monitör ihtiyacın acil değilse kasım ayında takipte kal indirim ayı olacak. kart için de al kullan sana yetmezse değişirsin.

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,549
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Evt bende almayı düşünüyorum ama yorumlar o kadar çok şey ki bende hayal kırıklığına uğruyorum benim bütçemde öyle ahım şahım deil almak istiyorumda millet bu ne biçim sistem almayın diyorlar napıcamı şaşırdım stoklarda bitmeden karar vermek istiyorum 2 .el toplayamıyorum taksite girmeyi planlıyorum napıcam arkadaşlar bi öneriniz filan varmı?

mertxan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Mertcan Kör
monitör ihtiyacın acil değilse kasım ayında takipte kal indirim ayı olacak. kart için de al kullan sana yetmezse değişirsin.
Şuan kullanabileceğim bir ekran yok olmadı tv bağlarım kasıma kadar idare ederim

Jankanbe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Emirhan özaydın
Evt bende almayı düşünüyorum ama yorumlar o kadar çok şey ki bende hayal kırıklığına uğruyorum benim bütçemde öyle ahım şahım deil almak istiyorumda millet bu ne biçim sistem almayın diyorlar napıcamı şaşırdım stoklarda bitmeden karar vermek istiyorum 2 .el toplayamıyorum taksite girmeyi planlıyorum napıcam arkadaşlar bi öneriniz filan varmı?
Fiyatına göre mükemmel bir sistem aldın boşver yorumları

mertxan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Mertcan Kör
Stoklar bitti. Bende 1 saat kadar uğraşıp anca verdim siparişi sonrasında foruma baktım öyle yorumlar görünce biraz hayal kırıklığına uğradım ama ikinci elden de toplanabilir belki ben güvenemediğim için girmek istemedim. Şuan da en iyi şey yeni gelecek sistemleri beklemek olur galiba.

Top Bottom