Pc için 140cm masa önerisi

BakanKör

80+
Reaksiyon skoru
14
Yakın zamanda pc toplayacağım. Masasına kadar sıfırdan dizmem gerekiyor. İlk başta 32" monitör ve kasa masanın üstünde duracak. İlerde 2. Bir monitor alırsam masanın boyutunun yetmesini istiyorum(Buna göre boyut yeter mi onun içinde fikirlerinize açığım). Bu masa hoşuma gitti ama sallanma sorunu falan var mı bilmiyorum. Kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim. Farklı masa tavsiyelerine de açığım. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
ikeadan 4 ayak 1 masa aldik 1200tutmustu

Bilmiyorum Hocam Ama Ikeanin o ayaklari hafif baya masa da hafif Kolay ittiriliyor duvara dayamayacaksaniz surekli ittirirsini yanlislikla

140cm'lik masa tablası 1200 ayaklarda 250 şer tl'ymiş şu anda 2200 tl oluyo toplam. O fiyatlara söyle bir masa buldum yine ne kadar iyidir bilmem tabi ki de

DİREKSİYON seti monitör askı kolu askı kollu mikrofon takamazsın bilgin olsun profilleri epey kalın koymuşlar önlere yanlara takamıyorsun

DİREKSİYON seti monitör askı kolu askı kollu mikrofon takamazsın bilgin olsun profilleri epey kalın koymuşlar önlere yanlara takamıyorsun
Benim için büyük bir sorun değil bunlar ama tabi ki bu sorunlar ile karşılaşmayacağım bir masa öneriniz var ise rica ediyorum ve sağlamlığı hakkında bilginiz var ise bu masanın onu da paylaşır mısınız? Ms1 modeli çok sallanıyor demişler de bu da sallanıyor mu acaba

Benim için büyük bir sorun değil bunlar ama tabi ki bu sorunlar ile karşılaşmayacağım bir masa öneriniz var ise rica ediyorum ve sağlamlığı hakkında bilginiz var ise bu masanın onu da paylaşır mısınız? Ms1 modeli çok sallanıyor demişler de bu da sallanıyor mu acaba
bende cremical normali var 160 cm böyle beklentin yoksa eh işte ama sallanıyor 160 cm ondandır belki

Geri