Adaptive triggers pc’de olmuyor diye biliyorum xbox öneririmadaptive triggers kullanmak istiyorum ve dualsense alsam ea appden alınmış fifa 24 epic oyunlar fortnite ve steamdeki oyunları rahatlıkla açarmı
dualsense x kullanırsak her oyunda ve doğal şekilde destekli sony oyunlarında oluyor hocamAdaptive triggers pc’de olmuyor diye biliyorum xbox öneririm
uyumluluk sorunu yaşadınızmı hocamHocam merhabalar Steam üzerinden oyunlara direk bağlantı yapıyor zaten bluetooth açıp cihazı bağladığında, adaptive triggers her oyunda yok ama ben spidermande kullanmıştım bu özelliği, ea üzerinden de fifa oynarken kol aktif çalışıyor bence gayet kullanışlı, tabi ben amazondan satın aldığım da 800,00-TL civarıydı şu sıralar bir şey diyemem
çok kararsızım şuan xbox controller mı alsam dualsense mi diye vallahi emin olamadım gittivalla hocam steam üzerinden aktif oluyor bluetooth dongle ile ben forza, fifada denedim bir sorun yaşamadım, spider man oyununu da korsan oynarken kablolu şekilde bağladığımda farkettim adaptive trigger özelliğinin çalıştığını, ağ attığı sırada efektlle birlikte l2 r2 tuşlarının hassasiyeti artıp azalıyordu.
uyum sorunu yaşadınmı hocamHiç düşünmeden dualsense alırdım
Ki öyle de yaptım
Hayır hocamuyum sorunu yaşadınmı hocam
Kablolu destekli çalışan oyunlarda kablosuz çalışıyor mu dsx denediniz miHayır hocam