pc için dualsense alınır mı ?

adonisss

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
119
adaptive triggers kullanmak istiyorum ve dualsense alsam ea appden alınmış fifa 24 epic oyunlar fortnite ve steamdeki oyunları rahatlıkla açarmı

Hocam merhabalar Steam üzerinden oyunlara direk bağlantı yapıyor zaten bluetooth açıp cihazı bağladığında, adaptive triggers her oyunda yok ama ben spidermande kullanmıştım bu özelliği, ea üzerinden de fifa oynarken kol aktif çalışıyor bence gayet kullanışlı, tabi ben amazondan satın aldığım da 800,00-TL civarıydı şu sıralar bir şey diyemem

Adaptive triggers pc’de olmuyor diye biliyorum xbox öneririm
dualsense x kullanırsak her oyunda ve doğal şekilde destekli sony oyunlarında oluyor hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam merhabalar Steam üzerinden oyunlara direk bağlantı yapıyor zaten bluetooth açıp cihazı bağladığında, adaptive triggers her oyunda yok ama ben spidermande kullanmıştım bu özelliği, ea üzerinden de fifa oynarken kol aktif çalışıyor bence gayet kullanışlı, tabi ben amazondan satın aldığım da 800,00-TL civarıydı şu sıralar bir şey diyemem
uyumluluk sorunu yaşadınızmı hocam

• Beğen
Reaksiyonlar: gven
valla hocam steam üzerinden aktif oluyor bluetooth dongle ile ben forza, fifada denedim bir sorun yaşamadım, spider man oyununu da korsan oynarken kablolu şekilde bağladığımda farkettim adaptive trigger özelliğinin çalıştığını, ağ attığı sırada efektlle birlikte l2 r2 tuşlarının hassasiyeti artıp azalıyordu.

valla hocam steam üzerinden aktif oluyor bluetooth dongle ile ben forza, fifada denedim bir sorun yaşamadım, spider man oyununu da korsan oynarken kablolu şekilde bağladığımda farkettim adaptive trigger özelliğinin çalıştığını, ağ attığı sırada efektlle birlikte l2 r2 tuşlarının hassasiyeti artıp azalıyordu.
çok kararsızım şuan xbox controller mı alsam dualsense mi diye vallahi emin olamadım gitti

Hiç düşünmeden dualsense alırdım
Ki öyle de yaptım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,958
Üyeler
183,496
Son üye
dogansarc
Geri