Temudan easysmx x15 alabilirsin vergi dahil 1300'e geliyor destekten kupon iste 1000-1100 civarına denkleştirirsin. F310 F710 falan alma sakın.Merhabalar Pc sen fc25 oynuyorum max 1k bütçem var ne önerirsiniz arkadaşımın f310 gamepadi denedim fc25 de plase şut atmıyor her şeyi denedim başka bi öneri olursa sevinirim
hocam bence bunu dusunuyorum 8 bitdo buıtcesine çıkmaya degermıTemudan easysmx x15 alabilirsin vergi dahil 1300'e geliyor destekten kupon iste 1000-1100 civarına denkleştirirsin. F310 F710 falan alma sakın.
Çok fazla gamepad ile oyun oynuyorsan değer ama oynamıyorsan boşver bence. 2 tane x15 alırsın o paraya.hocam bence bunu dusunuyorum 8 bitdo buıtcesine çıkmaya degermı
daha çok ps kollarına alışığım o tarz bi gamepad arıyorum hocamTemudan easysmx x15 alabilirsin vergi dahil 1300'e geliyor destekten kupon iste 1000-1100 civarına denkleştirirsin. F310 F710 falan alma sakın.
bulamadım hocam stoklar kalmamış sanırımEasySMX X15 beyaz
başka ürüne bakma bile bu bütçede
hall effect var bluetooth var 2.4g bağlantı var type c bağlantı var batarya var rgb var
bitmiş evet gelir diye tahmin ediyorum bu linkten stok bekledaha çok ps kollarına alışığım o tarz bi gamepad arıyorum hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
bildiğiniz başka önerebileceğiniz model varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
bulamadım hocam stoklar kalmamış sanırım