Diavelin
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,400
mıknatısla çalışıyor anlamına geliyor klavyelerde de var yeni bir sistem ömrü uzatıyor daha iyiHall effect tam olarak ne ne işe yarıyor
mıknatısla çalışıyor anlamına geliyor klavyelerde de var yeni bir sistem ömrü uzatıyor daha iyiHall effect tam olarak ne ne işe yarıyor
Yapıştır düşünmedenKaliteli bir şey oynamak almak istiyorum
Genelde genshin de kullancam ama arada sirada mk11 forza 4 tarzı oyunlarda oynayacağım notebook bi yere koyup yataktan rahat oynayabileğim yeter
Sizin dediniz 1600 bütçem yeter temudak
ki kuponla birlikte 350 geliyor
h.o bromSiparişini veriyorum o zaman 350 tl ye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Umarım sıkıntısız ulaşır
%60 vergi yanlış hatırlamıyorsam belki ilk siparişiniz ise indirim bulabilirsinizBen satın almaya çalıştığımda bu şekilde vergi çıkıyor , nedendir acaba ?
Alıntıyı görüntüle
30 euro sınırını geçmiyor ki buradaki ürün fiyatı%60 vergi yanlış hatırlamıyorsam belki ilk siparişiniz ise indirim bulabilirsiniz
açık adresini paylaşmasaydın keşkeBen satın almaya çalıştığımda bu şekilde vergi çıkıyor , nedendir acaba ?
Alıntıyı görüntüle
Bu şekilde uygun fiyata nasıl alıyorsunuz? Temu'nun arayüzüne ve kendisine pek hakim değilim. Oyun gibi ordan burdan bişey çıkıyor. Kullanabileceğimiz indirimleri kuponları fln nasıl bulabiliriz vs. Bu konularda yardımcı olur musunuz ?Siparişini veriyorum o zaman 350 tl ye
Alıntıyı görüntüle
Umarım sıkıntısız ulaşır
Bende şahsen bilmiyorum hocam genelde bozuk kirik gelen ürünleri iade edince tenu kredisi veriyorBu şekilde uygun fiyata nasıl alıyorsunuz? Temu'nun arayüzüne ve kendisine pek hakim değilim. Oyun gibi ordan burdan bişey çıkıyor. Kullanabileceğimiz indirimleri kuponları fln nasıl bulabiliriz vs. Bu konularda yardımcı olur musunuz ?
Hocam epey uyguna almışsınız. Sizde bendeki gibi bir vergi çıkmadı mı ? Açıkçası şuan 1300 buna vereceğime Fantech Shooter 3 veya 8BitDo Ultimate 2C alayım diyorum. Ne dersiniz ?Siparişini veriyorum o zaman 350 tl ye
Alıntıyı görüntüle
Umarım sıkıntısız ulaşır