PC İçin gamepad önerisi

Hayatımda daha saçma bir öneri çok az gördüm. İyi Hall Effect stick bir gamepad alıp uzun süre kullanmak yerine neden çakma rezil bir kol alıp kısa sürede çöp olsun?

@Peter B. Parker hocamın attıkları güzel.
sence ben devamlı kullansın diye mi önerdim?
ds4 alıp denesin diye daha önce hiç kullanmamış alışamazsa para çöp olucak

https://www.amazon.com.tr/GameSir-W...PDY3EV&qid=1772747206&s=merchant-items&sr=1-8 atııklarınla çok farkı var mı bunun görünüşü hoşuma gitti

Uzun zamandır kullanıyorum, aşırı memnunum.

Kullandım alınmaz
3000 ile 3500 E kadar çıkabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şimdi kalitesinden dolayı beğenmezsem diye korkuyorum.
Bu fiyat bandında en mantıklı iki seçenek Thunderobot G80TS ile Flydigi Direwolf 4 olur indirimlerde de GameSir Cyclone 2 kovalanabilir
biraz düşük kalıyor benim söylediğim gamepadlere göre
sadece onlar için bu kol gereksiz olur bence çakma ps4 kol al geç
parayı nasıl çöpe atarsın rehberi mi bu?
sence ben devamlı kullansın diye mi önerdim?
ds4 alıp denesin diye daha önce hiç kullanmamış alışamazsa para çöp olucak
çok saçma bir argüman bir şeyin kalitelisini kullanım oranına göre alıcaksan o zaman herkes gidip Iphone 17 Pro max veya Samsung S26 Ultra alsın böyle şey mi var

Kullandım alınmaz

Bu fiyat bandında en mantıklı iki seçenek Thunderobot G80TS ile Flydigi Direwolf 4 olur indirimlerde de GameSir Cyclone 2 kovalanabilir

biraz düşük kalıyor benim söylediğim gamepadlere göre

parayı nasıl çöpe atarsın rehberi mi bu?

çok saçma bir argüman bir şeyin kalitelisini kullanım oranına göre alıcaksan o zaman herkes gidip Iphone 17 Pro max veya Samsung S26 Ultra alsın böyle şey mi var
dostum ne alakası var adam 3500tl lik kol alıcak daha önce hiç kol kullanmamış alışamazsa ne olacak?

dostum ne alakası var adam 3500tl lik kol alıcak daha önce hiç kol kullanmamış alışamazsa ne olacak?
Satar ya da iade eder; sonuçta 15 gün iade hakkı var. Onu da geçerse ikinci elden satabilir. Yani burada hiç satılmayacak bir ürünü önermektense, satılabilecek ve kaliteli bir ürün önermek arasında dağlar kadar fark var. Üstelik aldıktan birkaç ay sonra bozulabilecek bir gamepad önermenin ne faydası var? Burada düzgün özelliği ve kalitesi olmayan bir gamepad’den bahsediyoruz. Ayrıca adam kendince buna bir bütçe ayırmış; demek ki belli bir kalite seviyesinde ürün alıp deneyimlemek istiyor. Ucuz bir şey almak istese bunu belirtir, ona göre ürün sorardı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,439
Üyeler
189,615
Son üye
cypresta
Geri