NaberlaneNEsbAtUr
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,991
- Bütçe
- 400
gaz ayarı yapabileceğim kaliteli bir gamepad arıyorum ve pc oyunları için sadece bütçeyü aşabilirim sıkıntı yok
teşekkürler bende xbox one s kolu düşünüyordum![]()
LOGITECH G F710 Çift Titreşimli Geri Beslemeli Kablosuz Gamepad | Gri Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LOGITECH G F710 Çift Titreşimli Geri Beslemeli Kablosuz Gamepad | Gri fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen dwww.mediamarkt.com.tr
![]()
Sony Ps5 Dualsense Kablosuz Kumanda - Fiyatı, Yorumları
Sony Ps5 Dualsense Kablosuz Kumanda yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
PS5 Kolunun linkinide koydum onada bakabilirsiniz, ps5 olduğu için çok "hAwLi"teşekkürler bende xbox one s kolu düşünüyordum
Evet öyle ama pc de çalışırken uyumsuzluk olmaz mı bende ps4 kolu vardı oyunların çoğunda yoktu desteği ayrı yazılım olmadanPS5 Kolunun linkinide koydum onada bakabilirsiniz, ps5 olduğu için çok "hAwLi"
Gamepad önerisi yaparım fakat hiç kullanmadığım için bilemiyorum, siz daha iyi bilirsiniz araştırıp alınız, bütçeniz az değil.Evet öyle ama pc de çalışırken uyumsuzluk olmaz mı bende ps4 kolu vardı oyunların çoğunda yoktu desteği ayrı yazılım olmadan
Saolun cevaplar içinGamepad önerisi yaparım fakat hiç kullanmadığım için bilemiyorum, siz daha iyi bilirsiniz araştırıp alınız, bütçeniz az değil.
One s kolu alabilirsin logitech den çok çok daha iyidir.teşekkürler bende xbox one s kolu düşünüyordum