PC için Gamepad Önerisi

oraltay

80+
Reaksiyon skoru
223
Kablosuz PC için kullanabileceğim Gamepad arıyorum bildiğiniz veya kullandığınız tavsiye edebileceğiniz ürünler varsa fikirlerinizi almaktan memnuniyet duyarım. Bütçe sorunu yok ama F\P ürünleri de severim :)

Bütçe sorunu yoksa xbox veya dualsense almalısın bence. Bir ay önce dualsense aldım çok memnunum cidden parasını hakediyor. Touchpadi laptop padi gibi bile kullanabiliyosun uygulamalarla. Xbox eskiden daha pahalıydı ucuz olsa onu alırsım ama bir ayda dualsense fiyatı yarı yarıya artmış ne yazık ki

Bütçe sorunu yoksa xbox veya dualsense almalısın bence. Bir ay önce dualsense aldım çok memnunum cidden parasını hakediyor. Touchpadi laptop padi gibi bile kullanabiliyosun uygulamalarla. Xbox eskiden daha pahalıydı ucuz olsa onu alırsım ama bir ayda dualsense fiyatı yarı yarıya artmış ne yazık ki
Gamepass almayı düşünüyorum şu sıralarda Kasayı TV'ye bağlayıp takılmayı düşünüyorum, Mesela Xbox orjinal gamepad alsam pc ile uyumlu olur mu?

Pc ile en sorunsuz çalışan kol Xbox kolu. 9.nesil alırsan ne âlâ. Ama diğer nesillerde de sorun çıkarmaz.

Kablosuz PC için kullanabileceğim Gamepad arıyorum bildiğiniz veya kullandığınız tavsiye edebileceğiniz ürünler varsa fikirlerinizi almaktan memnuniyet duyarım. Bütçe sorunu yok ama F\P ürünleri de severim :)
Pardon başka bir şey ile karşılaştım gamepadi :PeepoLeave:

Xbox daha uyumlu. Ama dualsense de her oyuna uydurabiliyosun. Mesela fs22 algılamamıştı. Dualsensx diye bir program var onunla xbox kolu gibi gösterebiliyosun bilgisayara . Sorunsuz çalılıyor. Zaten o uygulamada çok güzel özellikler var illahaki yüklersin. Uğraş olarak düşünme. Şuan yaklaşık aynı fiyattalar. Bu durumda xbox alırdım sanırım. Ama pili ayrı teknolojisi ayrı seviye brnce. Adaftif feedback ve touchpad teknolojileri beni cezbetti açıkçası.ama ergonomi olatak xbox...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,609
Üyeler
188,133
Son üye
berkaykaya
Geri