Uğur Yıldız
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 480
1 kere alıcam ve kaliteli bişey olsun istiyorum aklımda xdrive 15'li ve sancak var calitte markasını da düşünüyorum sizin öneriniz ne olur
bütçe
Bütçe 1200-1300 tl xdrive genelde trendyolda indirime girip bu fiyatta oluyorreis bütce ne kadardir ?
X drive alBütçe 1200-1300 TL xdrive genelde trendyolda indirime girip bu fiyatta oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tabi 1200-1300 TL diye illa bu kadar olması gerekmiyor aşağı olursa daha daha iyi olur ama kaliteli bişey olsun istiyorum
Tahmini teslim süresi ne kadar kiGeçen ay baya bi araştırma yaptım ben de Xdrive 15li ya da sancak almayı düşünüyordum ama bazı yorumlarda oturma alanının darlığından ve terlettiğinden bahsetmişler. Ben de hem fiyatı uygun hem de oturma kısmı geniş, süngeri yüksek dansiteli diye risk alıp 1066 TL'ye (havale indirimiyle) Xprime King aldım. 22 Temmuzda sipariş verdim hala üretim aşamasında :') Geldiğinde inceleme konusu açarım.
Xdrive sancak kullanıyorum sarı modelini hem aşırı rahat hem görünüşü mükemmel1 kere alıcam ve kaliteli bişey olsun istiyorum aklımda xdrive 15'li ve sancak var calitte markasını da düşünüyorum sizin öneriniz ne olur
Ortalama 10 işgününde elinde oluyormuş yorumlara göre. Araya bayram falan girdi 6 Ağustos 10. işgünü oluyor bu hafta gelir benimkiTahmini teslim süresi ne kadar ki