kdrk0
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 143
Yaka mikrofonlarada pek güvenesim gelmiyor hiç sağlam durmuyorlar çünkü sanki her an bozulabilecekmiş gibibu bütçede yaka mikrofonu kullansan daha iyi olur bence onlar biraz daha f/p olabiliyor düşük bütçede.
Bu ürünü çok eskiden tanırım, dip sesi vardı fakat ses kartıyla çalışıyor şu an sanırım kalkmış olabilir dip sesi
yok güzel benceSes kalitesi nasıl cızıetı falan varmı ?
Bende mikrofonlardan anlamam zaten sizin tavsiyenizi almak için buradayım. Önerebileceğin bir marka model varmi ?dostum bm800 de tam öyle bir mikrofon, 2015'te olsaydık direkt al derdim hatta ben alırdım önce ama şu an logitech gamepadin çok eski kalması gibi düşünebilirsin.
Daha modern bir ürün tercih etmelisin bence ben 20 yaşındayım bu mikrofon ortaokul zamanımda anca tatmin ediyordu o da anakarttan anakarta dip sesi değişiyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mesela fifine markasının bi kulaklığı vardı onun mikrofonu bile artık düşük bütçeli yayınlar için yeterli
Temuda vergi dahil 1000TL'yebmi ne baya mikrofon vardı 0 dip ses ile Kaan herkes memnundu bence kampanya ile vs. 700TL alabilirsinSelamlar yayında kullanmak için bir mikrofon arıyorum. Bütçem maks 800 tl civarında. Yardımcı olursanız memnun olurum. Ben bir tane buldum ama sizinde görüşlerinizi almak isterim.
Temuya pek güvendiğim söylenemez.Temuda vergi dahil 1000TL'yebmi ne baya mikrofon vardı 0 dip ses ile Kaan herkes memnundu bence kampanya ile vs. 700TL alabilirsin
Hatta temunun 1000TL kampanyası var onun ile alırsan bedavaya gelmiş olur
Neyine güvenmiyon hocam ???Temuya pek güvendiğim söylenemez.
Boya M1 f/p olarak bunu biliyorum fakat yaka mikrofonu haricinde uyguna kaliteli diyecek bi mikrofon bilmiyorum bizim bu konuda bilgiler biraz eskide kaldıÖnerebileceğin bir marka model varmi ?
güvenmemek için siteye girmek yeterli değil mi sizce de?Neyine güvenmiyon hocam ???