Çözüldü✓ PC İÇİN MİKROFON TAVSİYESİ LAZIM !!!

kdrk0

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
143
Bütçe
800
Selamlar yayında kullanmak için bir mikrofon arıyorum. Bütçem maks 800 tl civarında. Yardımcı olursanız memnun olurum. Ben bir tane buldum ama sizinde görüşlerinizi almak isterim.

Ekler

• Screenshot_20250315-002059_Hepsiburada.png
    Screenshot_20250315-002059_Hepsiburada.png
    855.9 KB · Hit: 84
bu bütçede yaka mikrofonu kullansan daha iyi olur bence onlar biraz daha f/p olabiliyor düşük bütçede.
Bu ürünü çok eskiden tanırım, dip sesi vardı fakat ses kartıyla çalışıyor şu an sanırım kalkmış olabilir dip sesi

bu bütçede yaka mikrofonu kullansan daha iyi olur bence onlar biraz daha f/p olabiliyor düşük bütçede.
Bu ürünü çok eskiden tanırım, dip sesi vardı fakat ses kartıyla çalışıyor şu an sanırım kalkmış olabilir dip sesi
Yaka mikrofonlarada pek güvenesim gelmiyor hiç sağlam durmuyorlar çünkü sanki her an bozulabilecekmiş gibi

dostum bm800 de tam öyle bir mikrofon, 2015'te olsaydık direkt al derdim hatta ben alırdım önce ama şu an logitech gamepadin çok eski kalması gibi düşünebilirsin.
Daha modern bir ürün tercih etmelisin bence ben 20 yaşındayım bu mikrofon ortaokul zamanımda anca tatmin ediyordu o da anakarttan anakarta dip sesi değişiyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mesela fifine markasının bi kulaklığı vardı onun mikrofonu bile artık düşük bütçeli yayınlar için yeterli

temudan aldım b800 ses kartı ile beraber dip ses yok şuan

dostum bm800 de tam öyle bir mikrofon, 2015'te olsaydık direkt al derdim hatta ben alırdım önce ama şu an logitech gamepadin çok eski kalması gibi düşünebilirsin.
Daha modern bir ürün tercih etmelisin bence ben 20 yaşındayım bu mikrofon ortaokul zamanımda anca tatmin ediyordu o da anakarttan anakarta dip sesi değişiyordu

mesela fifine markasının bi kulaklığı vardı onun mikrofonu bile artık düşük bütçeli yayınlar için yeterli
Bende mikrofonlardan anlamam zaten sizin tavsiyenizi almak için buradayım. Önerebileceğin bir marka model varmi ?

Selamlar yayında kullanmak için bir mikrofon arıyorum. Bütçem maks 800 tl civarında. Yardımcı olursanız memnun olurum. Ben bir tane buldum ama sizinde görüşlerinizi almak isterim.
Temuda vergi dahil 1000TL'yebmi ne baya mikrofon vardı 0 dip ses ile Kaan herkes memnundu bence kampanya ile vs. 700TL alabilirsin

Hatta temunun 1000TL kampanyası var onun ile alırsan bedavaya gelmiş olur

Temuda vergi dahil 1000TL'yebmi ne baya mikrofon vardı 0 dip ses ile Kaan herkes memnundu bence kampanya ile vs. 700TL alabilirsin

Hatta temunun 1000TL kampanyası var onun ile alırsan bedavaya gelmiş olur
Temuya pek güvendiğim söylenemez.

Temuya pek güvendiğim söylenemez.
Neyine güvenmiyon hocam ???

Yani cidden soruyorum alay geçmiyorum

Tabi foto'da gözükenden daha kalitesiz ürünler vs. Gelebiliyor ama zaten çin'de üretilen ürünler normal Onun dışında yanlış ürün vs. Gelirse müşteri hizmetleri ile konuşarak çok rahat para iadesi alabiliyorsun bir sorunu varsa

Hatta şöyle örnek vereyim Kasım'da ajazz 159 Pro/apex furyası olduğu zaman bazı çakallar Mouse'u bozuk gibi gösterip para iadesi alıyorlardı ürünüde Geri yollamıyolardı (temu sizde kalsın diyordu)

Önerebileceğin bir marka model varmi ?
Boya M1 f/p olarak bunu biliyorum fakat yaka mikrofonu haricinde uyguna kaliteli diyecek bi mikrofon bilmiyorum bizim bu konuda bilgiler biraz eskide kaldı :D

Neyine güvenmiyon hocam ???
güvenmemek için siteye girmek yeterli değil mi sizce de?
güvenilir site değil demiyorum ama güvenmeyen insan da haksız mı yani .d

Geri