PC için oyun kolu önerisi

sc4rled

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
658
Bütçe
500
Bilgisayarda FC24 oynamak için kablosuz ps5 koluna benzer niteliklerde kaliteli kollar atar mısınız

Bütçeyi görmemişim. Hocam o bütçeye alabileceğin en iyi şey Logitech F310 olur.

Bütçeyi görmemişim. Hocam o bütçeye alabileceğin en iyi şey Logitech F310 olur.
bütçeye bakmamışssın ne yzdığını okumadan bi anda saçma bi öneri yapmışsın

Bilgisayarda FC24 oynamak için kablosuz ps5 koluna benzer niteliklerde kaliteli kollar atar mısınız
Yada Replika Dualshock alabilirsiniz kablosuz istiyorsanız. Ama replika pek tavsiye etmem.

hocam bütçe 500 demişşiniz o bütçeye orjinal ürün bulmak zor onu geçtim ps5 kolu bulmak zor max çakma ps4 kolu alıp oynarsınız fifa içinde yeterlidir.

hocam bütçe 500 demişşiniz o bütçeye orjinal ürün bulmak zor onu geçtim ps5 kolu bulmak zor max çakma ps4 kolu alıp oynarsınız fifa içinde yeterlidir.
yok bana zaten orijinal olma şartı yok, gecikme olmayan fifa oynatacak pc uyumlu bi kol olsun yeterli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

replika ds4den başka seçenek yok bu bütçede
onlar bluethooth ile çalışıyor, benim anakartta bluethooth yok ama trendyoldan bi tane alıcı alıp o şekilde bağlasam gecikme sorunu falan olur mu o ürünlerde

yok bana zaten orijinal olma şartı yok, gecikme olmayan fifa oynatacak pc uyumlu bi kol olsun yeterli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

onlar bluethooth ile çalışıyor, benim anakartta bluethooth yok ama trendyoldan bi tane alıcı alıp o şekilde bağlasam gecikme sorunu falan olur mu o ürünlerde
Yok sorun olmaz Bluetooth alıcıyı düzgün bir alıcı alırsan sorun olmaz

Yada Replika Dualshock alabilirsiniz kablosuz istiyorsanız. Ama replika pek tavsiye etmem.
Bende var sadece analoğunda kör noktalar var yani yavaş ittirince yürümesi gerekirken koşuyor , bide şarzı biraz daha hızlı bitiyor orijinalinden , ama oynanır zaten arada çok fazla fiyat farkı var , sağlam bi replika iş görür

Bende var sadece analoğunda kör noktalar var yani yavaş ittirince yürümesi gerekirken koşuyor , bide şarzı biraz daha hızlı bitiyor orijinalinden , ama oynanır zaten arada çok fazla fiyat farkı var , sağlam bi replika iş görür
internette yorumları en iyi olanı araştırıp alsam çok bi sorun olmaz sanırım,
Yok sorun olmaz Bluetooth alıcıyı düzgün bir alıcı alırsan sorun olmaz
birde bluethooth adaptörü olarak şu iş görür mü? https://www.trendyol.com/vetech/blu...b-p-765989225?boutiqueId=61&merchantId=413282

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,686
Üyeler
187,958
Son üye
Lovqq
Geri