Neler Yeni

PC İÇİN XBOX KOLUMU YOKSA PS5 DUALSENSE Mİ FİYAT ÖNEMLİ DEĞİL

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
kaan ersoy
ARKADASLAR FİYAT HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN DAHA AKICI OYNAMAK TAKILMADAN BAĞLANTISI FALAN DAHA GÜÇLÜ OLSUN

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Burhan Bey
Benzer tonla konu açılmıştır ama genel olarak daha fazla oyunu desteklediği ve daha sorunsuz bir kullanım sunduğu için XBOX kolu denebilir. Ancak şahsi fikrim, malzeme kalitesi ve tuş basım hissiyatı olarak Dualsense bir adım önde. eğer oynadığınız oyunda destekliyorsa Dualsense derim ben.

Qwerty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Arif Can SİPAHİ
Kullanım hissiyatı vs. ise ve sorun olduğunda değişim için beklerim yada tamir ettiririm dersen bence dualsense daha iyidir.
1,5 seneye yakın kullandım 3 kere tamire gitti 3 kere sıfır dualsense geldi en son geleni açmadan sattım. Şuan xbox 9.nesil kullanıyorum aldığımdan beri problem yaşamadım 1 seneyi geçti aşağı yukarı ama dualsense hissiyatı kesinlikle daha iyiydi.
Tercih sana kalmış.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
kaan ersoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullanım hissiyatı vs. ise ve sorun olduğunda değişim için beklerim yada tamir ettiririm dersen bence dualsense daha iyidir.
1,5 seneye yakın kullandım 3 kere tamire gitti 3 kere sıfır dualsense geldi en son geleni açmadan sattım. Şuan xbox 9.nesil kullanıyorum aldığımdan beri problem yaşamadım 1 seneyi geçti aşağı yukarı ama dualsense hissiyatı kesinlikle daha iyiydi.
Tercih sana kalmış.
ANLADIM TEŞEKKÜR EDERİM DUALSENSE ALICAM BÜYÜK İHTİMAL

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Abdullah
Top Bottom