Pc kapanmaya başladı (sanırım kernel41)

nousfurkan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
142
mount and blade oynarken rdr 2 oynarken pc reset atmaya başladı 2 haftalık pc hemen hemen 2 gündür var bu olay
biraz yapay zekaya sordum olay görüntüleyicisinden baktığımda kernel power 41 hatası var

mount and blade oynarken rdr 2 oynarken pc reset atmaya başladı 2 haftalık pc hemen hemen 2 gündür var bu olay
biraz yapay zekaya sordum olay görüntüleyicisinden baktığımda kernel power 41 hatası var
Genelde yüzde 90 ram. Kalan kısım güç kaynağı, priz, vs

memtest
occt
priz testi yap

occt üzerinden power testini başlattım memtest için boş flash lazımmış sanırım mevcut değil başka bir yolu varmı ?

buyur bunu yap sonra flash bulunca x86 yapın

eyvallah hocam bakıyorum şmdi occt den güç yaptım sorun çıkmadı

hocam loop 6 oldu hata yok hala kendi bitiyormu test ?

ekran kartı modeli nedir ?

5060ti 16 gb 7500f b650 mt anakart 32 gb ddr5 cl46 ram 5600 mhz 1tb crucial m2 ssd 650w80+ bronze güç kaynağı
chat gpt üzerinden ram mhz ayarı yapar mısınız bende de 6000mhz ramler vardı ilk aldığımda biraz kapanmıştı sonra 5800mhz e düşürdüm hiç kapanmadı.

chat gpt üzerinden ram mhz ayarı yapar mısınız bende de 6000mhz ramler vardı ilk aldığımda biraz kapanmıştı sonra 5800mhz e düşürdüm hiç kapanmadı.
bir ayar yaptım mhz ayarı gemini ile olursa yine bide onu deneyeyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,683
Üyeler
188,637
Son üye
Jadec
Geri