pc kasıyor saçma sapan

Syacard

80+
Reaksiyon skoru
24
anlamadım birde pc kasıyor arada olmuyordu yeni nvidia driver güncellmesinden sonra başladı temiz kurulum yaptım ddu ile ama hala kasıyor birde bu kasma görev yöneticisinde power kullanımı bazı uygulamalarda msı afterburner mesela very high oluyor normalmı yardım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

image_2021-10-15_194008.png

anlamadım birde pc kasıyor arada olmuyordu yeni nvidia driver güncellmesinden sonra başladı temiz kurulum yaptım ddu ile ama hala kasıyor birde bu kasma görev yöneticisinde power kullanımı bazı uygulamalarda msı afterburner mesela very high oluyor normalmı yardım

image_2021-10-15_194008.png
sorun neyden kaynaklı olabilir

Son düzenleme:
takılma oluyor arada pc de anlamadım

Disk ve ram accelator yükleyip pc yi yeniden başlat,

ardından windows update full güncellemeleri denetleyip yükle.
sorun çözülür.
eğer çözülmez ise ekran kartın arıza vermiş olabilir

Disk ve ram accelator yükleyip pc yi yeniden başlat,

ardından windows update full güncellemeleri denetleyip yükle.
sorun çözülür.
eğer çözülmez ise ekran kartın arıza vermiş olabilir
saol deniyicem olmazsa ekran kartında ne sorun vardır

Ekran kartı guncellemesınden olduguna emınsen eskı surume gec

versiyon düşürmelisin. updateleri de geçici süre kapatabilirsin.

Alıntıyı görüntüle

sorun neyden kaynaklı olabilir
Windows update driver ne yoksa hepsini yeniden yukle bak sorun hala devam ediyormu

Windows update yap
Driverlarin guncel olduguna dikkat et
nvidianın sitesine girdim https://www.nvidia.com.tr/drivers/beta öneilen 472 diyor ama en son çıkan 492 nasıl oluyor

nvidianın sitesine girdim https://www.nvidia.com.tr/drivers/beta öneilen 472 diyor ama en son çıkan 492 nasıl oluyor
manual arama ile girdiğimde yine 472 gösteriyor

mesela şuan kasma yok ama bazı applerde oluyor birde witcher 3 de atıyor hata vermeden önceden de yaşadım 2 3 kere nedeni ne olabilir
Reis sistemde yavaslik soz konusumu

Geri