mağaza da rahat kazık atmak içindir hocam )diğer sitelerde bir şeyler yapsa keşke .Vatan tüm sistemleri mağaza satışına çekti webden alınmıyor nedense bir durgunluk var
20k 4060ti sistem bulamazsın benden söylemesi ekran kartı güzel4060ti li sistem alınır mı ki 20k ya sanki parçalar iyi değil gibi geldi
20k ya bundan iyisi gelir mimağaza da rahat kazık atmak içindir hocam )
Mesaj otomatik birleştirildi:
20k 4060ti sistem bulamazsın benden söylemesi ekran kartı güzel
gelirse kasım ayında gelir ki o zamanda dolar 33 tl olacağını sanmam20k ya bundan iyisi gelir mi
İstanbul'dayım modart hazır sistemini alabilecekmiyim diye tedirgin oluyorum boşa gideceğim izdiham olacak diye korkuyorum nasıl bu kadar rahat olabiliyorsunuz stoklar 30 50 falan izdiham yaşanacak diye 1 saat önceden gitmeyi düşünüyorumÖnce öğrenseydik otobüsle gidip alır gelirdik şimdi hem yetişmez hem otobüsler dolu hem İstanbul koca şehir la Münih değil ki
Alıntıyı görüntüle
Kankim ben şaka yapıyorum İstanbula gelebilecek düzeyde bir insanda değilim zaten ama başka nispeten İstanbula göre daha küçük şehir olsa giderdim hem gezmiş olurdum bana göre asıl seninki rahatlık 1 saat önceden gitsen alamazsın benceİstanbul'dayım modart hazır sistemini alabilecekmiyim diye tedirgin oluyorum boşa gideceğim izdiham olacak diye korkuyorum nasıl bu kadar rahat olabiliyorsunuz stoklar 30 50 falan izdiham yaşanacak diye 1 saat önceden gitmeyi düşünüyorum
Birçok telegram gruplarında paylaşılmış bu konu çevredeki tüm bilgisayarci esnaflar sabahın köründe sıraya giricekler. Zate bir bilgisayarci esnafı en az 3 5 kişi yanında getiriyor. Boşuna heveslenmeyin vazgeçtim bende gitmekten . sabah 5 de falan gidip sıraya girersen belki şansın olur bir ihtimal.
20k 4060ti sistem al, vakit olursa kasa ile psu değiştirmeni öneririm.Arkadaşlar yarın gidicem 4060ti ve monitör almak istiyorum sizce neler almalıyım hangi monitörü almalıyım
Hocam hangi telegram kanalları paylaşabilirmisinizBirçok telegram gruplarında paylaşılmış bu konu çevredeki tüm bilgisayarci esnaflar sabahın köründe sıraya giricekler. Zate bir bilgisayarci esnafı en az 3 5 kişi yanında getiriyor. Boşuna heveslenmeyin vazgeçtim bende gitmekten . sabah 5 de falan gidip sıraya girersen belki şansın olur bir ihtimal.
Çok teşekkür ederim 20k 4060ti ve20k 4060ti sistem al, vakit olursa kasa ile psu değiştirmeni öneririm.
3k da 180hz viewsonic mağazada ölü piksel testi yapıp kesinlikle al
yanına mouse olarak corsair harpoon 199tl al veya razer ile steelseries mouse alabilin 500tl
mekanik klavye aliexpressten çöz
kulaklık olarak steelseries arctis nova 1 tercih edilebilir ucuz piyasa göre ama daha iyileri kampanya kovalayarak da 2k bandında alabilirsin.
işlemciye sıvı sogutma olarak deepcool ls520 se 1999tl kesinlikle al kaçırma.
ekstra olarak wd sn580 2tb ssd 3.5k fiyati uygun değerlendirebilirsin. anakartında tek slot ssd olacak çünkü