Neler Yeni

Pc nin zoom kaldırmaması

Peter Parker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
Berkay Kurt
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Yayıncılığı,laptop
Evet sınıfın karantinaya alınabilme ihtimali var biz da arkadaşlarla denedik zoom açtık benimki açmadı bile imzamda yazıyor sistem

En İyi Cevap
Birde şu yöntemleri deneyin.
1) Zoom'u kaldırın
2) Sonra zoom'u kendi sitesinden indir
3) Sonra o zoom setup dosyasına sağ click yap sonra özelliklere bas EĞER Engellemeyi Kaldır butonu varsa onu tickleyip sonra uygula ve tamama basın.
4) Zoom kurulum dosyasını yönetici olarak çalıştırın ve kurulmasını bekleyin.
Zoom'u engellemeyi kaldırmayıp kurduğumuz zaman açılmayabilir. (Benzer durumu Vista'da yaşadım)
Bu arada sistemin zoomu çalıştırması lazım atom n455 işlemcili bir bilgisayar bile zoomu rahatlıkla çalıştırabiliyor.
Ulan senin sistemin zoomu kaldıramıyor ama benim bilgisayar güçlü olmasına rağmen bu siteyi kaldıramadı. :D

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Peter Parker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
Berkay Kurt
İlgilendiği Kategoriler
Zoom neden açılmıyor hata falan veriyor mu ?
Açamıyorum nr kadar tıklarsam tıklayayım açılmıyor silip yeniden yükledim felan ama yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnternet tarayıcısı üzerinden bağlanmayı dene.

Firefox,chrome,Gx ile denemiştim hepsinde de kasıyor

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
intel pentium e2180 / 2 gb 800mhz kingstone ram / quadro gt 420 / intel G31 anakart / red rock 400w psu / teamgroup sata 3 120 gb ssd
Hocam işlemciyi yükseltebilirsiniz.
Bildiğim kadarıyla Anakart 4 GB DDR2 1066 MHz ram destekliyor.Ram arttırabilirsiniz.
Şu ekran kartını bilgisi az bir mahallede bilgisayarcısına götürüp 400-300 cukkaladıktan sonra ikinci el R7 240 veya biraz daha üstü bir ekran kartı alabilirsiniz.
Güç kaynağı yeterli olacaktır.
Benim sistemde de zoom açılmıyor.
Geliştirme desen belki de geliştirilmesine mümkün olmayan en kötü sistem diyebiliriz.
Sizin sistemi bu şekilde geliştirebiliriz.
Geliştirme falan yapmak istemiyor iseniz 2 GB ram ile Win 8.1 yerine Win 7 kullanmak daha iyidir bence.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Hocam işlemciyi yükseltebilirsiniz.
Bildiğim kadarıyla Anakart 4 GB DDR2 1066 MHz ram destekliyor.Ram arttırabilirsiniz.
Şu ekran kartını bilgisi az bir mahallede bilgisayarcısına götürüp 400-300 cukkaladıktan sonra ikinci el R7 240 veya biraz daha üstü bir ekran kartı alabilirsiniz.
Güç kaynağı yeterli olacaktır.
Benim sistemde de zoom açılmıyor.
Geliştirme desen belki de geliştirilmesine mümkün olmayan en kötü sistem diyebiliriz.
Sizin sistemi bu şekilde geliştirebiliriz.
Geliştirme falan yapmak istemiyor iseniz 2 GB ram ile Win 8.1 yerine Win 7 kullanmak daha iyidir bence.
Windows 7 de hiç açılmaz güncellik diye bir şey yok performans Windows 8.1'leri tercih edilebilir.

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Windows 7 de hiç açılmaz güncellik diye bir şey yok performans Windows 8.1'leri tercih edilebilir.
O halde Çeşitli ayarlar yaparak şuan ki işletim sistemini daha performanslı hale getirecek.
Ya da bazı parçaları yükseltecek.

User1298

80+
En İyi Cevap
1
1) Zoom'u kaldırın
3) Sonra o zoom setup dosyasına sağ click yap sonra özelliklere bas EĞER Engellemeyi Kaldır butonu varsa onu tickleyip sonra uygula ve tamama basın.
Zoom'u engellemeyi kaldırmayıp kurduğumuz zaman açılmayabilir. (Benzer durumu Vista'da yaşadım)
Bu arada sistemin zoomu çalıştırması lazım atom n455 işlemcili bir bilgisayar bile zoomu rahatlıkla çalıştırabiliyor.
Ulan senin sistemin zoomu kaldıramıyor ama benim bilgisayar güçlü olmasına rağmen bu siteyi kaldıramadı. :D

Ekler

• 1.PNG
    1.PNG
    289.8 KB · Hit: 47
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    56 KB · Hit: 34
En İyi Cevap

Dejour

80+ Bronze
Ne yapmalıyım?

8.1

AMa Windows bile kasıyor
SSD olmasına rağmen windows kasıyor ise sorun işlemcide olabilir veya ram kullanımı

Peter Parker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
Berkay Kurt
İlgilendiği Kategoriler
1) Zoom'u kaldırın
Hocam sağolun işime çok yaradı gerçekten teşekkürler (en iyi cevap olarak işaretledim)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,928
Üyeler
165,262
Son üye
0skrrt0
Top Bottom