Peter Parker
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 467
Evet sınıfın karantinaya alınabilme ihtimali var biz da arkadaşlarla denedik zoom açtık benimki açmadı bile imzamda yazıyor sistem
Zoom neden açılmıyor hata falan veriyor mu ?Hiç mavi ekran yemedim ama ekran 40 Hz gibi
Açamıyorum nr kadar tıklarsam tıklayayım açılmıyor silip yeniden yükledim felan ama yokZoom neden açılmıyor hata falan veriyor mu ?
Firefox,chrome,Gx ile denemiştim hepsinde de kasıyorİnternet tarayıcısı üzerinden bağlanmayı dene.
![]()
Join Meeting | Zoom
Join a Zoom Meeting directly from your web browser using a meeting code or link.web.zoom.us
İnternet üzerinden Zoom'a girme tekniği vardı arkadaşlar yukarıda atmış onu dene.Açamıyorum nr kadar tıklarsam tıklayayım açılmıyor silip yeniden yükledim felan ama yok
Hocam işlemciyi yükseltebilirsiniz.intel pentium e2180 / 2 gb 800mhz kingstone ram / quadro gt 420 / intel G31 anakart / red rock 400w psu / teamgroup sata 3 120 gb ssd
Windows 7 de hiç açılmaz güncellik diye bir şey yok performans Windows 8.1'leri tercih edilebilir.Hocam işlemciyi yükseltebilirsiniz.
Bildiğim kadarıyla Anakart 4 GB DDR2 1066 MHz ram destekliyor.Ram arttırabilirsiniz.
Şu ekran kartını bilgisi az bir mahallede bilgisayarcısına götürüp 400-300 cukkaladıktan sonra ikinci el R7 240 veya biraz daha üstü bir ekran kartı alabilirsiniz.
Güç kaynağı yeterli olacaktır.
Benim sistemde de zoom açılmıyor.
Geliştirme desen belki de geliştirilmesine mümkün olmayan en kötü sistem diyebiliriz.
Sizin sistemi bu şekilde geliştirebiliriz.
Geliştirme falan yapmak istemiyor iseniz 2 GB ram ile Win 8.1 yerine Win 7 kullanmak daha iyidir bence.
O halde Çeşitli ayarlar yaparak şuan ki işletim sistemini daha performanslı hale getirecek.Windows 7 de hiç açılmaz güncellik diye bir şey yok performans Windows 8.1'leri tercih edilebilir.
SSD olmasına rağmen windows kasıyor ise sorun işlemcide olabilir veya ram kullanımıNe yapmalıyım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
8.1
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
AMa Windows bile kasıyor
Hocam sağolun işime çok yaradı gerçekten teşekkürler (en iyi cevap olarak işaretledim)Birde şu yöntemleri deneyin.
1) Zoom'u kaldırın
2) Sonra zoom'u kendi sitesinden indir
3) Sonra o zoom setup dosyasına sağ click yap sonra özelliklere bas EĞER Engellemeyi Kaldır butonu varsa onu tickleyip sonra uygula ve tamama basın.
4) Zoom kurulum dosyasını yönetici olarak çalıştırın ve kurulmasını bekleyin.
Zoom'u engellemeyi kaldırmayıp kurduğumuz zaman açılmayabilir. (Benzer durumu Vista'da yaşadım)
Bu arada sistemin zoomu çalıştırması lazım atom n455 işlemcili bir bilgisayar bile zoomu rahatlıkla çalıştırabiliyor.
Ulan senin sistemin zoomu kaldıramıyor ama benim bilgisayar güçlü olmasına rağmen bu siteyi kaldıramadı.![]()