Neler Yeni

PC Öneri-Yardım Konusu

gokay94

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Gökay
Bütçe
40000

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Kesinlikle değmez. Bu fiyatlar da 7500f ve 4070 veyahutta 4070 Super alınabilir. 4060ti'lı bir sisteme bu kadar vermek hiç akıl kârı değil. Gece 22.00-02.00 aralığında unutmamam için hatılatıcı bir mesaj atarsanız yardımcı olabilirim.

gokay94

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Gökay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
7800 xt veya 7900 gre olan bir pc toplayabilmem için yardımcı olur musun dostum

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Bakarız bakarız. Dediğim saatler de hatırlatmak için ya mesaj atın ya da mesajımı beğenin, hemen damlarım.

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs

Bu 2 ürünü bulabildim. Başka da parasına değecek güzel bir şey yok gibi. İncehesap linki benim kendi özelleştirmelerimi içeriyordur muhtemelen. 36K mı ne. Game garajda ki sistemi de özelleştirmek gerekli. Özelleştirince işlemci soğutucu ile beraber 41K küsür tutuyor.

gokay94

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Gökay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle teşekkür ederim dostum. İnce hesaptaki sisteme 120 mm be quiet soğutucu eklesem yeterli olur mu? Be quiet soğutucuyu biraz araştırdım ve kötü bir yorum görmedim senin fikrin var mı?

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Öncelikle teşekkür ederim dostum. İnce hesaptaki sisteme 120 mm be quiet soğutucu eklesem yeterli olur mu? Be quiet soğutucuyu biraz araştırdım ve kötü bir yorum görmedim senin fikrin var mı?
Hayır dostum ona o kadar para vermene gerek yok kule tipi soğutucu almanı öneririm. Thermalright Peerlees Assassin'e bakabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada kesinlikle cuma gününü bekle, gaming gecesi yapıyor İncehesap, ürünler indirime giriyor. Belki ordan bir sistem düşer.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son olarakta işlemci 7500f olsa çok daha iyi olurdu. Eğer bütçen de sıkıntı yoksa game garajda ki ürünü de düşünebilirsin. Çünkü İncehesap'da ki sistemi 7500f yağınca 38K oluyor. İşlemci soğutucu ekleyince de 39.5K oluyor. O yüzden Game Garaj'ı da düşünebilirsin. Bu arada önerdiğiö soğutucunun piyasası 1.400TL.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,288
Üyeler
160,670
Son üye
Wilfaelor
Top Bottom