Öğrenen_biri
80+ Bronze
Kaplama değil mousepad alıp altına koydum.Anlıyamadım Reis
Kaplama değil mousepad alıp altına koydum.Anlıyamadım Reis
bayrak detayı mük ortam şahanebuda benden olsun ozaman anlık cekılmıstır umarım hersey dilediğinizce olur
ciddden bu şekildemi kullanıyorsun aga
türk bayrağının olduğu şeyin linki nedir?buda benden olsun ozaman anlık cekılmıstır umarım hersey dilediğinizce olur
çok teşşekürler daha iyileri sizlerin olsunbayrak detayı mük ortam şahane
olur öyle şeylerHerkeste aula klavye var ahahahh milli klavyemiz oldu gerçekten
onun hikayesi farklı aslında bir hafta önce mönitor icin ambiyans led alıcaktım aliexspresden yanlşış gonderim sonucunda bu elıme ulastı para ıadesı aldım urun elımde kaldı bende böyle degerlendırmek ıstedım daha 2 gun oluyor oraya koyalı linkini atarım birazdan ama ben almadım sadece görmen ıcın atıcam lınkı haberın olsuntürk bayrağının olduğu şeyin linki nedir?
cıdden benımde dıkkatımı cekmedı degılHerkeste aula klavye var ahahahh milli klavyemiz oldu gerçekten
duvardakı aparatı nerden alabılırız acabaÇok iyi olmasa da
Hocam ikea'dan aldım evet benim olabilir raf vardı insan koluyla tutuyor gibi@Emirovski
Araba LED iÅareti Bluetooth akıllı APP IP65 LED piksel paneli gece lambası DIY programlanabilir araba maÄaza otel Bar için esnek LED ekran - AliExpress 39
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.comMesaj otomatik birleştirildi:
duvardakı aparatı nerden alabılırız acaba
bırde sanırım yanlıs hatırlıyorum ama sankı bırıdaha boyle bır gorsel atmıstı farklı bır konuda buna cok benzerdı fakat duvarda farklı bır aparat vardı o senmısın ?