ConquerorXIV
80+ Gold
duvardaki çalışma çok iyi olmuşBi yerden beyaz masa talep etmiştim halen bekliyorum. Masa ölçüsü 170x70x70 olcak.
Alıntıyı görüntüle
duvardaki çalışma çok iyi olmuşBi yerden beyaz masa talep etmiştim halen bekliyorum. Masa ölçüsü 170x70x70 olcak.
Alıntıyı görüntüle
mousepad link gelir mi hocam. efsane setup maşallah
Hocam kasa modeliniz ve dikey gpu tutucu modeli nedir
kasa ortadaki monitörün arkasına konsa daha iyi olur sankiHerkes windows setup atmış benden de bi tane
kasadaki tüm ışıkları kapatıp monitörleride masaüstünde siyah arkaplanda tutsanız tam bir dark setup hocam
monitör arkası bi aydınlatma olsa mükemmel olur.
Valla kral kasa ışığı klavye ışığı derken zaten yeterince aydınlandıgini düşünüyorum ama olabilir tabii kimonitör arkası bi aydınlatma olsa mükemmel olur.
bence gayet iyiÇok iyi olmasa da
İyi fikir aslında birazdan deneyip atayım hocam buraya güzel duruyorsakasadaki tüm ışıkları kapatıp monitörleride masaüstünde siyah arkaplanda tutsanız tam bir dark setup hocam
normalde macbook duruyo orda ofiste olduğundan boşkasa ortadaki monitörün arkasına konsa daha iyi olur sanki
superlight 2 indirime falan mı girdi birkaç kişide gördüm herkes almış
PC Ortamlarınızı Atın (2023)
Uzun zamandır böyle bir konu açılmadı ama o gün bu gün. Evet arkadaşlar PC ortamlarınız nasıl ? Oda düzeni yapmak isteyenler için güzel fikirler olabilir. Ben başlıyorum. Bu konuya da göz at: https://forum.donanimarsivi.com/konu/windows-masauestue-fotograflarinizi-atin-2023.841583/forum.donanimarsivi.com
2023 konumuzdan 2 yıl sonra 2025 konusuyla birlikteyiz. Herkes şu anki pc ortamlarını paylaşsın ve birbirimizin ortamlarına yorum yapalım.
Ben başlıyorum...
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ben baya önce aldım 4.5kdan falan sanırım.superlight 2 indirime falan mı girdi birkaç kişide gördüm herkes almış