Onlar olmaz onaÖncekiler vardiya adamli olanlar
PC Ortamlarınızı Atın (2023)
Uzun zamandır böyle bir konu açılmadı ama o gün bu gün. Evet arkadaşlar PC ortamlarınız nasıl ? Oda düzeni yapmak isteyenler için güzel fikirler olabilir. Ben başlıyorum. Bu konuya da göz at: https://forum.donanimarsivi.com/konu/windows-masauestue-fotograflarinizi-atin-2023.841583/forum.donanimarsivi.com
2023 konumuzdan 2 yıl sonra 2025 konusuyla birlikteyiz. Herkes şu anki pc ortamlarını paylaşsın ve birbirimizin ortamlarına yorum yapalım.
Ben başlıyorum...
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
mikrofon temudaki mikrofon mu bende sipariş verdim kargoda şuan ondan sordum kalitesini merak ediyorum
Ayni mikrofondan bugün geldi ayar falan yaptın mı hocam bide benim mute tuşu mutelamak yerine renk modu değiştiriyor
hocam merhaba
güzel sistem ama mousea yer kalmamış bide ekran kartı cücük kalmışAlıntıyı görüntüleeksiğim var biraz be affedin
Konuyu ben açtım hala bana gelmedi şuan avrupa sınırları içerisinde 10 güne gelicek.mikrofon temudaki mikrofon mu bende sipariş verdim kargoda şuan ondan sordum kalitesini merak ediyorum
Ayni mikrofondan bugün geldi ayar falan yaptın mı hocam bide benim mute tuşu mutelamak yerine renk modu değiştiriyor
Yazılım felan yok herhalde geldiği gibi kullandım mute tuşu bende susturuyor. Alttaki roll ile karıştırmadın değil mi?mikrofon temudaki mikrofon mu bende sipariş verdim kargoda şuan ondan sordum kalitesini merak ediyorum