İgito
80+ Bronze
@Furkan_Demir en iyi 5 foto sıralaması yapabiliriz bence ya da ilk 10 da olabilir
Satıştan kalkmış. By lamp 3 metre rgb led diye geçiyor.hocam masa arkası ledin link var mı
PC Ortamlarınızı Atın (2023)
Uzun zamandır böyle bir konu açılmadı ama o gün bu gün. Evet arkadaşlar PC ortamlarınız nasıl ? Oda düzeni yapmak isteyenler için güzel fikirler olabilir. Ben başlıyorum. Bu konuya da göz at: https://forum.donanimarsivi.com/konu/windows-masauestue-fotograflarinizi-atin-2023.841583/forum.donanimarsivi.com
2023 konumuzdan 2 yıl sonra 2025 konusuyla birlikteyiz. Herkes şu anki pc ortamlarını paylaşsın ve birbirimizin ortamlarına yorum yapalım.
Ben başlıyorum...
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
PC Ortamlarınızı Atın (2023)
Uzun zamandır böyle bir konu açılmadı ama o gün bu gün. Evet arkadaşlar PC ortamlarınız nasıl ? Oda düzeni yapmak isteyenler için güzel fikirler olabilir. Ben başlıyorum. Bu konuya da göz at: https://forum.donanimarsivi.com/konu/windows-masauestue-fotograflarinizi-atin-2023.841583/forum.donanimarsivi.com
2023 konumuzdan 2 yıl sonra 2025 konusuyla birlikteyiz. Herkes şu anki pc ortamlarını paylaşsın ve birbirimizin ortamlarına yorum yapalım.
Ben başlıyorum...
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
kaplamayı sökme imkanınız varsa bence sökülebilir. eski hali daha iyiydi benceMasamı beyaza kapladım arkadaşlar nasıl olmuş ?
hocam çok geç oldu ama kalitesi nasıl? memnun musunuz? sallanma yapıyor mu?https://ty.gl/b7szfcmmw2gi0
Buyrun hocam
Sallanma yaşamadım.Kalitesi f/p ürün ama masanın bir köşesi küçük hasarlı geldi.Yorumlarda gördüğüme göre her fotoğrafta bir köşe azıcık gidik.Arkaya çevirdim orayı belli olmuyorhocam çok geç oldu ama kalitesi nasıl? memnun musunuz? sallanma yapıyor mu?
Olabilir, üşenmezsem bir ara yaparım@Furkan_Demir en iyi 5 foto sıralaması yapabiliriz bence ya da ilk 10 da olabilir
Beyaz baya hoşuma gitti hocam sökmeyi düşünmüyorumkaplamayı sökme imkanınız varsa bence sökülebilir. eski hali daha iyiydi bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ozelin kapali ordan soracaktım yazamadımHocam ikea'dan aldım evet benim olabilir raf vardıinsan koluyla tutuyor gibi
Nasıl yani diğer raflar derkenOzelin kapali ordan soracaktım yazamadım
Acaba bu ikea skadis aparata diğer rafların kollarını kullanarak tutturmak mümkünmü bunu denedinmi
Öncekiler vardiya adamli olanlarNasıl yani diğer raflar derken
televizyona nasıl bağladın kankam bide ben normal monitörü öyle yapamammı öyle oynamak izlemek olsun daha cok sarar bence hem masada bos olur yemek yerimhocam televizyon o adsfnasdköhn
televizyonun hdmi girişi vardı kasayla dümdüz bağlayıp televizyonun ayarlarından hdmi ekranına aldım algılamıştı direkt. hoparlörlü monitör olarak düşün orada film dizi vb açıkken işlerimi yapabiliyodum. masayı boşaltmak istiyosan da monitör standı alabilirsin havada durup sağa sola hareket edebilirler duvarı delmene gerek yok bencetelevizyona nasıl bağladın kankam bide ben normal monitörü öyle yapamammı öyle oynamak izlemek olsun daha cok sarar bence hem masada bos olur yemek yerim
duvara sabitlesem daha iyi durur sanki hem mekan olarak odada da masada normal kucuk monitor olcak fps 24 duvara takcam 32 lik nasıl delip takarım ama zaten hoparlör falan olmıcak blutootlu her şeytelevizyonun hdmi girişi vardı kasayla dümdüz bağlayıp televizyonun ayarlarından hdmi ekranına aldım algılamıştı direkt. hoparlörlü monitör olarak düşün orada film dizi vb açıkken işlerimi yapabiliyodum. masayı boşaltmak istiyosan da monitör standı alabilirsin havada durup sağa sola hareket edebilirler duvarı delmene gerek yok bence