Aklıma takıldı a3 derken direk matbadan kağıt üzerine baskı olarakmi yaptirdiniz yoksa kumaş falanmi onlarKendim matbaa da bastırıp çerçevelettim özel yapım tanesi 175 lira gibi bir fiyata geldi neredeyse bedava denebilir (4k istediğiniz resim bulup 50 liraya çıktı alabilirsiniz boyut A3)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kendim matbaa da bastırıp çerçevelettim özel yapım tanesi 175 lira gibi bir fiyata geldi neredeyse bedava denebilir (4k istediğiniz resim bulup 50 liraya çıktı alabilirsiniz boyut A3)
Tp lınkın elektrik hattından dolanan etherneti var. 2 tane kutu şeklinde aynı elektrik tesisatına iletiyor. 190 mbs hız alıyorum. Paketten dolayı.https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_tp-link-tl-pa4010kit-500mbps-tak-kullan-percent85-enerji-tasarruflu-nano-powerline-adaptor-1164881.html?gclsrc=aw.ds&gad_source=1&gbraid=0AAAAADpRgaqnpgeWeWBVIFqkd2aB4ucPT&gclid=Cj0KCQiAkJO8BhCGARIsAMkswyi6ZjqsISXzQtccRS834qEDGqPfrjN2y_EauzXWClglbexFMxG4MkkaApsREALw_wcB#ref=sa360-sku&20250113&v101Sistem atan arkadaşlara soruyorum. Hepiniz wifi kullanıyor musunuz? Masaüstü kullanıyorum hemen yanımda modem var ama hiçbirinizde modem göremedim
Ekran kartı nasıl yan takılıyor?Bi yerden beyaz masa talep etmiştim halen bekliyorum. Masa ölçüsü 170x70x70 olcak.
Alıntıyı görüntüle
Dikey gpu kiti ileEkran kartı nasıl yan takılıyor?
Ekran kartı nasıl yan takılıyor?
neden fps etkiliyor
Aparat sayesinde yapılıyor tabi 20-30 fps eksiltiyor diye biliyorum ekran kartın güçlü değilse önermem
Fps değilde daha çok hava akışını etkiliyor ama zaten çok performans etkileyecek bir şey olsa piyasaya sürülmezdi fps ile alakası çok yokneden fps etkiliyor
Odası olanlar bence çok şanslı ben kendi adıma konuşayım evin bir köşesinde sıkışıp kaldım evlatlık gibiyimÜşenmesem düzenlenecek çok yeri var da neyse![]()
ilerde olur inşallah gençken benim de yoktuOdası olanlar bence çok şanslı ben kendi adıma konuşayım evin bir köşesinde sıkışıp kaldım evlatlık gibiyim![]()
Yaş 23 umarım. Olurilerde olur inşallah gençken benim de yoktu![]()
fps etki etmiyor
Aparat sayesinde yapılıyor tabi 20-30 fps eksiltiyor diye biliyorum ekran kartın güçlü değilse önermem