Palo DAYI 👑
80+ Gold
kulaklık modelı nedır memnunmusun sanırım pedler bıraz kucuk herkes için uygun olmayabılır
kulaklık modelı nedır memnunmusun sanırım pedler bıraz kucuk herkes için uygun olmayabılır
Kasa nerede
Nasıl oyun oynuyon ordasorulara açığım karşim
kanka fake laKasa nerede
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl oyun oynuyon orda
helal olsun hocam güle güle kullan eline sağlık15 yaşında kendi paramla anca bu kadar(monitör değişicem çalışıyorum)Alıntıyı görüntüle
Teşekkürlerhelal olsun hocam güle güle kullan eline sağlık
Hocam rica etsem klavye,mouse pad, ve beyaz bilek desteğinin linkini vs. Yada nerden aldığını sorabilir miyim çok güzel duruyorÇok iyi olmasa da
Hocam şu ekranın önündeki hoparlör mü? Hoparlörse modelini atar mısın
Hepsi Temu üzerinden alındı hocam bulut bilek desteği yazarsanız çıkar diğeri de ajazz bilek desteği klavye aula f75 keycapsler de temudan fakat satışı var mı şuan bilmiyorumHocam rica etsem klavye,mouse pad, ve beyaz bilek desteğinin linkini vs. Yada nerden aldığını sorabilir miyim çok güzel duruyor
https://www.hepsiburada.com/throne-...cift-mod-p-HBCV00006XWM24?magaza=Hepsiburada& buyur dostum kaçırma tam fp ürün.Hocam rica etsem klavye,mouse pad, ve beyaz bilek desteğinin linkini vs. Yada nerden aldığını sorabilir miyim çok güzel duruyor
benim haparlörden
knk mousepad link gelirmi.Bu da benimki.
Alıntıyı görüntüle