Selamlar, bence mouse pad ile klavye çok uyumlu tatlı durmuş kardeşimmouse pad geldi biraz kötü yeni yeni bitirmeye başladım bi monitör kaldı kendi odam yok o yüzden şimdilik bu kadar yorumlarınızı bekliyorum
Selamlar, bence mouse pad ile klavye çok uyumlu tatlı durmuş kardeşimmouse pad geldi biraz kötü yeni yeni bitirmeye başladım bi monitör kaldı kendi odam yok o yüzden şimdilik bu kadar yorumlarınızı bekliyorum
Oyuncu koltuğuna bayıldım hocam link gelirmi
duvardaki amblem linki alabilir miyim varsa
mousepad link atar mısınız
ya kasayı masada istiyorum ama alan kalmyacak geniş kullanıyorum pc masa kendi başına tam yetiyor şuan orada duracak yapacak bir şey yok ona malesef yorumların için de teşekkür ederimkablolama burdan ıyı duuruyor
monıtoru gormuyorum degısıcem demışsın zaten onun dısında kasayı masaya alabılırısn ıstersen daha hos bır ortam saglar masada yerın var zaten
dürbünle mi bakıyorsun hocam monitöre jshdjahdauyuısdhjfshaufAlıntıyı görüntüle
O zaman salıyorum bombayı
mousepad link atar mısınız
Hiç sormayın Googleı %200 yapmıştım…dürbünle mi bakıyorsun hocam monitöre jshdjahdauyuısdhjfshauf
20000 lira harcandı upgrade yapıldı parçalar gelince fotoyu güncelliyorummmAlıntıyı görüntüle
O zaman salıyorum bombayı
Bekliyoruz20000 lira harcandı upgrade yapıldı parçalar gelince fotoyu güncelliyorummm