kayra2321
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 190
MSİ.Mousepad markası nedir
MSİ.Mousepad markası nedir
Hocam sol duvardaki klavyeleri koyduğunuz aparatı nereden aldınız?Alan küçük bu kadar sığdırabildik![]()
ikea skadis pano hocamHocam sol duvardaki klavyeleri koyduğunuz aparatı nereden aldınız?
söyle temiz ortam olsa o bile yeterliPC Ortamlarınızı Atın (2023)
Uzun zamandır böyle bir konu açılmadı ama o gün bu gün. Evet arkadaşlar PC ortamlarınız nasıl ? Oda düzeni yapmak isteyenler için güzel fikirler olabilir. Ben başlıyorum. Bu konuya da göz at: https://forum.donanimarsivi.com/konu/windows-masauestue-fotograflarinizi-atin-2023.841583/forum.donanimarsivi.com
2023 konumuzdan 2 yıl sonra 2025 konusuyla birlikteyiz. Herkes şu anki pc ortamlarını paylaşsın ve birbirimizin ortamlarına yorum yapalım.
Ben başlıyorum...
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Teşekkürler hocam.ikea skadis pano hocam
Şu klavye çok güzel ya, stand nereden hocam? Ve de tek monitörü dik yaparsanız daha estetik görünür bence. Elinize sağlık.
Yeni gördüm düşüncen için çok teşekkür ederimSelamlar, bence mouse pad ile klavye çok uyumlu tatlı durmuş kardeşim
kasaya bak araba ızgarası gibi la önübizim makine
hocam şu monitör altındaki ışıklı şey hoparlör mü link var mıdır?
Üstteki monitörü öndeki monitörün önüne çekebiliyo musun istediğin zaman ?Alan küçük bu kadar sığdırabildik![]()
temudan almıştım birkaç ay önce. iş yapıyorŞu klavye çok güzel ya, stand nereden hocam? Ve de tek monitörü dik yaparsanız daha estetik görünür bence. Elinize sağlık.
Sağlam setup, klavyeye değer mi sizce? rapid trigger'da takılma yapıyor mu?temudan almıştım birkaç ay önce. iş yapıyordik yapmıştım ve beğenmedim . öyle kullanıyorum.