Teşekkür ederim daha iyileri sizin olsunGüzel parçalar tercih etmişsiniz. Dekor ürünleriyle muazzam olur bence
Teşekkür ederim daha iyileri sizin olsunGüzel parçalar tercih etmişsiniz. Dekor ürünleriyle muazzam olur bence
Evet hocam tam önüne düşmüyor ama üstünde aşağı doğru eğiyorum hikaye oynayacağım zaman o şekilde yapıyorumÜstteki monitörü öndeki monitörün önüne çekebiliyo musun istediğin zaman ?
2 ayrı monitör tutucu ilemi yapıyosun bunu ? arkasının resmini atma şansın var mı monitörlerin?Evet hocam tam önüne düşmüyor ama üstünde aşağı doğru eğiyorum hikaye oynayacağım zaman o şekilde yapıyorum
2 ayrı stand var north bayou h100 ve F802 ayrı monitör tutucu ilemi yapıyosun bunu ? arkasının resmini atma şansın var mı monitörlerin?
Çok iyi duruyor diğer arkadaşın dediği gibi gri halı yakışır yereYapım aşamasında![]()
10 numaraAlıntıyı görüntüle
Beyler Benim Sistem Nasıl Geçen Topladım.
ben 8/10 veririm hocam masa bir tık küçük geldi ama arka manzara hoşuma gitti. monitör modeli nedir bu arada
Tam Metin2 lik ortam, tuvalete gidip zaman kaybettirmeyen cinsten.
Aynen öyle,hacetini yapa yapa oynarsin meselaTam Metin2 lik ortam, tuvalete gidip zaman kaybettirmeyen cinsten.
Arkası boş alan şehir merkezine uzak bir yerde oturuyorum monitör modelimi atıyorum.ben 8/10 veririm hocam masa bir tık küçük geldi ama arka manzara hoşuma gitti. monitör modeli nedir bu arada
monitör üstü lamba nerden hacıDuvar çok boş şuan duvar kagidi gelince çok daha iyi olacaktır.
geldi mi hacı bi son hal patlarBi yerden beyaz masa talep etmiştim halen bekliyorum. Masa ölçüsü 170x70x70 olcak.
Alıntıyı görüntüle