Pc parçalar zamanla toplanırsa bir zararı olur mu

albono

80+
Reaksiyon skoru
31
Arkadaşlar merhaba bir PC toplamak istiyorum ama elimde toplu para yok bu yüzden şöyle bir sorum var örnek veriyorum 2bin biriktirebildim işlemci aldım 2 ay sonra 2daha biriktirdim anakart aldım 3ay sonra 6 daha biriktirdim ekran kartı aldım…. Böyle toplamamın parçalara vs bir zararı olur mu uzun süre kullanılmaycak sonuçta ondan bir sorayım dedim teşekkür ederim iyi akşamlar

Arkadaşlar merhaba bir PC toplamak istiyorum ama elimde toplu para yok bu yüzden şöyle bir sorum var örnek veriyorum 2bin biriktirebildim işlemci aldım 2 ay sonra 2daha biriktirdim anakart aldım 3ay sonra 6 daha biriktirdim ekran kartı aldım…. Böyle toplamamın parçalara vs bir zararı olur mu uzun süre kullanılmaycak sonuçta ondan bir sorayım dedim teşekkür ederim iyi akşamlar
yok nolcak

olmaz hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sistem tamamlanana kadar parçaların mental şöyle olur ama

o biriktirdiğin paraları
ya döviz ya değerli madene yatır

tl değer kaybını bu şekilde önle
bütün sistemi tek kalemde alabileceğin zaman bu bütçe oluştuğu zaman al

Geri