PC Parçaları Kurma

ibobaran6333

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
432
Merhaba arkadaşlar ben 2060 ve 2700X'li bir sistem toplicaktım ama tek tek alacağım parçaları ve hiç parçaları kendim takmadım sizce ne yapmalıyım. Burda iyi ve bilgili bir PC cide yok sizcce ne yapmalıyım izleyerek falan kendim parçalara zarar vermeden takabilir miyim?

Merhaba arkadaşlar ben 2060 ve 2700X'li bir sistem toplicaktım ama tek tek alacağım parçaları ve hiç parçaları kendim takmadım sizce ne yapmalıyım. Burda iyi ve bilgili bir PC cide yok sizcce ne yapmalıyım izleyerek falan kendim parçalara zarar vermeden takabilir miyim?
Aslında çok basit bir şey legoları birleştirmek gibi technopatın sistem toplama videolarından birini izlerseniz püf noktalırını söyleyerek detaylı bir şekilde anlatıyor bu arada 2060 yerine rx5700 öneririm.

2700x yerine de 3600 öneririm amaç oyunsa

DA ve Technopat videoları izle bence.AM4 olmasına dikkat et.

Aslında çok basit bir şey legoları birleştirmek gibi technopatın sistem toplama videolarından birini izlerseniz püf noktalırını söyleyerek detaylı bir şekilde anlatıyor bu arada 2060 yerine rx5700 öneririm.
ekran kartını bende degismeyi dusunuyorumda pek emin olamadım 2060 daha yakın geliyo işlemciyide yayın acacagım icin 2700x tercih ettim

pc den asırı anlamıyorumda am4 derken neyi kastettiniz
AM4 soket.Yani senin anakartına o işlemciyi takabilmek için aynı sokette anakart ve işlemci bulman gerek.Senin işlemcin AM4 soket.Ankartın AM4 soket ise o işlemciye takabilirsin.Ancak başka video izler yanlış hareket yaparsan işte iş baştan batar.
Sonrasında=
AMD, yalan oldu yanlış monte ettim.İşlemcinin pinleri yamuldu.Ah başıma gelenlerr.
Diriru.
Emre Bulut.

Bütçe belirterek yeni bir konu aç arkadaşlar yardımcı olsun yanlış bir parça alıp uğraşma ondan sonra.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,362
Üyeler
187,035
Son üye
Mesut_Komiser
Geri