Neler Yeni

PC PUBG'DE NEDEN BOŞ YERE BAN YEDİM ?

shynyzen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Velat
Beyler pubg oynuyordum ve oyunu oynarken birden ekranıma ban yediğime dair bir yazı çıktı. Oyuna tekrar giriş yaptığımda oyundan uzaklaştırıldın yazıyor. Hiç bir hile veya ek bir program kullanmadim fakat böyle bir şey oldu. Bu konu hakkında bilginiz varsa ve yardımcı olursanız sevinirim. En azından bunun nasıl çözüleceği veya neden böyle olduğunu söylersenizde çok sevinirim.

Ekler

• IMG_20250103_211431.jpg
    IMG_20250103_211431.jpg
    1.6 MB · Hit: 45

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
Beyler pubg oynuyordum ve oyunu oynarken birden ekranıma ban yediğime dair bir yazı çıktı. Oyuna tekrar giriş yaptığımda oyundan uzaklaştırıldın yazıyor. Hiç bir hile veya ek bir program kullanmadim fakat böyle bir şey oldu. Bu konu hakkında bilginiz varsa ve yardımcı olursanız sevinirim. En azından bunun nasıl çözüleceği veya neden böyle olduğunu söylersenizde çok sevinirim.
1 günlük yemişsin hocam büyük ihtimal çok saçma yalan bi şekilde adam vurmuşsun 3-4 kişiden rapor yiyince otomatik yemişsindir tahminim o yönde

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
İlteriş İlteriş
Birkaç kişi raporlayınca otomatik ban atıyor PUBG. Birkaç kere benim de başıma geldi.

shynyzen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Velat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Birkaç kişi raporlayınca otomatik ban atıyor PUBG. Birkaç kere benim de başıma geldi.
Knkam şöyle oldu şimdide.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama bu kalıcı olarak yasaklandiniz yazısının altındaki yasaklama geçmişine gidincede şöyle bir şey yazıyor.

1 günlük yemişsin hocam büyük ihtimal çok saçma yalan bi şekilde adam vurmuşsun 3-4 kişiden rapor yiyince otomatik yemişsindir tahminim o yönas

1 günlük yemişsin hocam büyük ihtimal çok saçma yalan bi şekilde adam vurmuşsun 3-4 kişiden rapor yiyince otomatik yemişsindir tahminim o yönde
Kanka az önce tekrar girdim şöyle bir yazı çıktı

Ama kalıcı olarak yasaklandınız yazısının altındaki yasaklama geçmişine basıncada şöyle bir şey karşıma çıkıyor

Az önce bilgisayarı açtığımda "pubg oyunundan oyunun geliştiricisi tarafından kalıcı olarak yasaklandınız diyor fakat Steam destek'te 4 Ocak tarihinde sona erecek yazıyor. Ben kalıcı olarak mı ban yedim yoksa bu 4 Ocak tarihinde ban kalkıcakmı anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Az önce bilgisayarı açtığımda "pubg oyunundan oyunun geliştiricisi tarafından kalıcı olarak yasaklandınız diyor fakat Steam destek'te 4 Ocak tarihinde sona erecek yazıyor. Ben kalıcı olarak mı ban yedim yoksa bu 4 Ocak tarihinde ban kalkıcakmı anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
İlteriş İlteriş
24 saatlik ban yemişsin sadece. O süre dolunca tekrar girebilirsin oyuna, telaş yapacak bir şey yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Fatih çatal
Arkadaşımada geçen aynısı oldu. Sonra pubg den yazı geldi " yaptığımız kontroller sonucunda herhangi bi ir yazılım kullanmadığınızı tespit ettik" diyip hesabı açtılar. Yani açılır merak etme

shynyzen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Velat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşımada geçen aynısı oldu. Sonra pubg den yazı geldi " yaptığımız kontroller sonucunda herhangi bi ir yazılım kullanmadığınızı tespit ettik" diyip hesabı açtılar. Yani açılır merak etme
Anladım, içim rahatladı şimdi teşekkürler ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,342
Üyeler
164,480
Son üye
vulcoo
Top Bottom