PC Tekte marş almıyor :D

Evet DP kullanıyorum yanan bir led göremedim anakartta ama normalde 24pin girişinin orada ledi olması lazım bakıyorum tekrardan şimdi
Eğer VGA ışığı yanıyorsa sinyal alamıyordur. Test etmek için elinde varsa HDMI ile bağlayıp dener misin?

Görünürde bir led göremedim, belki çok ufak ise görememiş olabilirim bios update tuşunun orada led var eminim ama onu da göremedim çünkü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

voltajdan sonra tekrarlarsa hdmi a geçmeyi de deneyeyim ama elimde 144hz destekli bir hdmi yok şuan için yeni bir kablo almam gerekecek gibi

Görünürde bir led göremedim, belki çok ufak ise görememiş olabilirim bios update tuşunun orada led var eminim ama onu da göremedim çünkü

voltajdan sonra tekrarlarsa hdmi a geçmeyi de deneyeyim ama elimde 144hz destekli bir hdmi yok şuan için yeni bir kablo almam gerekecek gibi
Alacağın hz önemli değil. Eğer kablo varsa denemek için kullan.

Alacağın hz önemli değil. Eğer kablo varsa denemek için kullan.
Şuan için adım adım ilerlemek için ilk olarak voltaj ayarlarını denemek daha mantıklı geliyor çünkü 3-4 gün belki 1 haftaya kadar hdmi kablosu ile kullanmam gerekecek bilgisayarı hdmi denemesi yaparken, ayrıca hdmi ile bağlı 2.monitörde var ikisinde de görüntü gelmiyor

Seçili değeri 1.4 yaptım sağ tarafta memory voltage 1.120 olarak gözüküyor autodayken

Hiç bir ışık göremedim ben sadece fanların vs ışıkları yanıp çalışıyor anakart veya ekran kartına ışık göremedim baktığımda hiç bana da aynı şekilde hiç görüntü gelmiyor kapat aç yapana kadar

Konu boyunca tek psu kaynaklı olabileceği söylenmemişti artık o da var :D
Başıma sık gelen bir arıza sebebi psu

Merhabalar, önceki konularıma bakacak olan olursa eğer baştan uyarayım saniyelik güç alıp kesiyor konusundaki pc ile şuan aynı pc değildir.

Bilgisayar son 2 gündür falan ilk çalıştırmada açmıyor (fanlar vs. dönüyor pc çalışıyor ekran gelmiyor) güç tuşuna uzun basıp kapatıyorum ve tekrar açınca görüntü vs sıkıntısız bir şekilde geliyor bunun sebebi ne olabilir?
Mac mini m4 alsaydın 16gb rame sahip , bunlar olmazdı

Bugün voltajlara rağmen yeniden tekrarladı. HDMI Kablosu ile değiştirip kullanmaya devam edeceğim hâlâ çözülmüş değil kısaca.

@TechGuy voltajı değiştirdiğimden beri pc oyundayken kendi kendini restartlamaya başladı ve unstability olarak çıkıyor hata ekranında, voltajları tekrar Autoya aldım ve expo açıkken pc hiç bir şekilde açılmamaya başladı aynı şekilde takılıp kalıyordu ve kapat aç yapınca da american megatrendste unstability olarak gözüküyordu expo kapattığımda açıldı sadece. Sanırım sıkıntının ramlerde olduğundan eminim artık. Ekran kartı veya anakart üzerinde yanan hiç bir ışık yok ne vga ne başka bir ışık ramlerin garantisi devam ediyor rami garantiye göndermeli miyim? Ramden kaynaklı olduğundan emin olabilir miyiz?

@TechGuy voltajı değiştirdiğimden beri pc oyundayken kendi kendini restartlamaya başladı ve unstability olarak çıkıyor hata ekranında, voltajları tekrar Autoya aldım ve expo açıkken pc hiç bir şekilde açılmamaya başladı aynı şekilde takılıp kalıyordu ve kapat aç yapınca da american megatrendste unstability olarak gözüküyordu expo kapattığımda açıldı sadece. Sanırım sıkıntının ramlerde olduğundan eminim artık. Ekran kartı veya anakart üzerinde yanan hiç bir ışık yok ne vga ne başka bir ışık ramlerin garantisi devam ediyor rami garantiye göndermeli miyim? Ramden kaynaklı olduğundan emin olabilir miyiz?
Eğer ramlerde sorun var diyorsan memtest86 testi yap. Eğer testten geçerse masaüstüne git memtest5 yap

Şuanda başka bir konuda minidumptan vs. bahsediliyordu minidump dosyalarına bakmaya çalışıyorum OCCT Ram test yaptım fakat voltajlar autoda ve expo kapalı memtest i de indiriyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,430
Üyeler
187,051
Son üye
oguzhandnz
Geri