Chipset driver
Audio driver
Lan driver
Ekran Kartı driver kur önemli olan bunlar. depolama kısmından da işe yaramayan uygulamaları kaldırabilirsin.
birde bir sorum olacak, benim normalde 500gblik bir depolamam vardı ama göremiyorum. nasıl aktif edebilirim? kapalı galiba.
Bu debloat %100 güvenli mutlaka her format sonrası ilk bunu yapın. Ayrıca her kaldırmada revounistaller tarzı bir program kullanırsanız, kayıt defteriniz de asla şişmez, sistem yavaşlamaz. Gerisi zaten sürücüler, dx ve vcredist
chipset driver dediğiniz asusun armory crate değil mi? anakartım asus b650m rFormat sonrası windows update yapıp reset atıyorsun bunu daha update çıkmayacak şekilde olana kadar tekrarlıyorsun. Sonra ekran kartı driverını kurup reset atıyorsun sonra chipset driver kurup reset atıyorsun tamamdır gerisi kişisel ayar
Ekran kartının ve varsa ikincil ekran kartını,ses kartını,wifi kartının driverlarını güncelle Snappy Driver Installer diye bişi var ordan senin driverlarını algılar ve oradan yüklemeni yapabilirsin.Rufus ile format attım, bilgisayara ne yüklemem ve ya neleri silmem lazım?
hayır b650m-r chipset yaz çıkarchipset driver dediğiniz asusun armory crate değil mi? anakartım asus b650m r