Pc temiz format sonrası ne yapılmalı?

Dorske

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
149
Rufus ile format attım, bilgisayara ne yüklemem ve ya neleri silmem lazım?

Windows 11 mi yaptınız

Chipset driver
Audio driver
Lan driver
Ekran Kartı driver kur önemli olan bunlar. depolama kısmından da işe yaramayan uygulamaları kaldırabilirsin.

Bu debloat %100 güvenli mutlaka her format sonrası ilk bunu yapın. Ayrıca her kaldırmada revounistaller tarzı bir program kullanırsanız, kayıt defteriniz de asla şişmez, sistem yavaşlamaz. Gerisi zaten sürücüler, dx ve vcredist

Disk yöneticisinden aktif ediyorduk sanırım

Format sonrası windows update yapıp reset atıyorsun bunu daha update çıkmayacak şekilde olana kadar tekrarlıyorsun. Sonra ekran kartı driverını kurup reset atıyorsun sonra chipset driver kurup reset atıyorsun tamamdır gerisi kişisel ayar

Format sonrası windows update yapıp reset atıyorsun bunu daha update çıkmayacak şekilde olana kadar tekrarlıyorsun. Sonra ekran kartı driverını kurup reset atıyorsun sonra chipset driver kurup reset atıyorsun tamamdır gerisi kişisel ayar
chipset driver dediğiniz asusun armory crate değil mi? anakartım asus b650m r

Rufus ile format attım, bilgisayara ne yüklemem ve ya neleri silmem lazım?
Ekran kartının ve varsa ikincil ekran kartını,ses kartını,wifi kartının driverlarını güncelle Snappy Driver Installer diye bişi var ordan senin driverlarını algılar ve oradan yüklemeni yapabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,192,203
Üyeler
189,224
Son üye
justsyuraa
Geri