Çözüldü✓ Pc Toplama Yardım Lazım

swan

80+
Reaksiyon skoru
50
Bütçe: 55k

1- Kasa-Monitör-klavye-fare,kulaklık

2- Kasa

İki farklı öneride olur

Oyun türü: FPS-HİKAYE fps bir tık daha fazla
Ekran: 1080
Ekran kartı: MSİ
İşlemci: Amd
Anakart: Asus-MSİ
Ram: Kingston,Samsung,Kioxia,Curcial
Power: FSP, COOLERMASTER, ZALMAN diğer sağlam modeller varsa onlarda olur.

Son düzenleme:
Oyun türü: FPS mi Hikaye mi Simülatör mü
Ekran: 1080-2k-4k
Ekran kartı: NVİDİA mı AMD mi
Beyaz mı Siyah mı

Önce çevre bileşenlerini belirleyelim kasayı toplamak kolay.60.000TL'ye sistem topluyorsan monitörün 2k olsun bir zahmet 1080p'yi ne yapacaksın?klavye/ mouse 2x2500 olabilir.Buna sen karar vermen lazım.Kulaklığı baştan belirleyelim,bu olsun istersen:

MSI AMD kart üretmiyor
Üretiyor knk
Msı rx readion diye geçiyor ama illa o olacak diye değil msı da olur Darboğaz olmasında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önce çevre bileşenlerini belirleyelim kasayı toplamak kolay.60.000TL'ye sistem topluyorsan monitörün 2k olsun bir zahmet 1080p'yi ne yapacaksın?klavye/ mouse 2x2500 olabilir.Buna sen karar vermen lazım.Kulaklığı baştan belirleyelim,bu olsun istersen:
Sistem iyi olursa 2k olur bir sıkıntı yok
Kulaklık da kablosuz mu olsa sistemden kısılacaksa bu olsun

Üretiyor knk
Msı rx readion diye geçiyor ama illa o olacak diye değil msı da olur Darboğaz olmasında

Dostum attığın ekran kartı 6600XT.O zamanlar evet MSI AMD ekran kartı üretiyordu fakat 9000 serisinde AMD ekran kartı üretilmedi.Böyle marka marka bakıp markadan gideceksen doğru düzgün bir bilgisayar toplayamazsın.Klavye'de boyut tercihin var mı?

Dostum attığın ekran kartı 6600XT.O zamanlar evet MSI AMD ekran kartı üretiyordu fakat 9000 serisinde AMD ekran kartı üretilmedi.Böyle marka marka bakıp markadan gideceksen doğru düzgün bir bilgisayar toplayamazsın.Klavye'de boyut tercihin var mı?
Oda doğru da yaw toplamışken sağlam olmasınıda istiyorum numlock, klavye bir olabilir çok ses çıkarmasın boyut olarak resimdeki gibi olabilir

Ekler

• Screenshot_20251206-223712_Hepsiburada.webp
    Screenshot_20251206-223712_Hepsiburada.webp
    76.8 KB · Hit: 21
msi yerine bir sürü ekran kartı üreticisi var birde o kartı örnek olsun diye attınız inşallah :D
Üretiyor knk

Oda doğru da yaw toplamışken sağlam olmasınıda istiyorum numlock, klavye bir olabilir çok ses çıkarmasın boyut olarak resimdeki gibi olabilir
Şimdi Kulaklık olarak bunu belirledik:
https://www.akakce.com/kulaklik/en-...k-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,228083899.html =3.000TL

Mouse:

Klavye:
https://www.gaming.gen.tr/urun/7349...z-rgb-hotswap-mekanik-gaming-klavye-ace60-3a/ boyutu küçük ama kablolu kullanımda 8khz kablosuz kullanımda ise 1khz sunuyor.
%75 diyorsan buna bak:
%87 diyorsan buna bak:

Şimdi Kulaklık olarak bunu belirledik:
https://www.akakce.com/kulaklik/en-...k-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,228083899.html =3.000TL

Mouse:

Klavye:
https://www.gaming.gen.tr/urun/7349...z-rgb-hotswap-mekanik-gaming-klavye-ace60-3a/ boyutu küçük ama kablolu kullanımda 8khz kablosuz kullanımda ise 1khz sunuyor.
%75 diyorsan buna bak:
%87 diyorsan buna bak:
kulaklık olarak şimdilik bu olabilir ama Mchose x9 stoğa gelince almayı düşünüyorum evde idarelik var
klavya tip olarak yani yukarıdaki tuşlar olsun f1 filan o tarz
farede okey sıkıntı yok

Bütçe: 50k ( biraz geçebilir)

1- Kasa-Monitör-klavye-fare,kulaklık

2- Kasa

İki farklı öneride olur

Oyun türü: FPS-HİKAYE fps bir tık daha fazla
Ekran: 1080
Ekran kartı: MSİ
İşlemci: Amd
Anakart: Asus-MSİ
Ram: Kingston,Samsung,Kioxia,Curcial
Power: FSP, COOLERMASTER, ZALMAN diğer sağlam modeller varsa onlarda olur.
Hocam özel bir sebebi yoksa neden spesifik olarak Msı istiyorsunuz ekran kartı ve anakartda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,379
Üyeler
186,616
Son üye
Fruxy
Geri