Pc toplamalı mıyım

valla beklesende beklemene değecek bir indirim olacağını düşünmüyorum internetten alacaksan başka ama internetten almayacağım demişsin valla yerinde olsam gidip toplardım bende kardeşime vatandan sistem aldım elinin altında bir garanti olması gayet iyi ama mesela kendime itopyadan aldım geöen kargom geç geldiğinde 1.5 saat hatta kaldım sonra hat kesildi yani canlı bir garanti istiyorsan vatan ideal ama daha ucuz ve daha performanslı bir sistem istiyorasn internetten almakta mantıklı
anlamıyorum garanti aynı garanti vatanın ekstra bi özelliği yok.neden garantiyse vatan takıntısı?

Vatandan alacağıma izoly bile alırım

Ben 2 hafta önce aldım imzadaki sistemi. Ben de efsane cumayı bekleyecektim. Vazgeçtim kur artıyor diye. Şimdi 1000 TL'den fazla zam gelmiş. Ayrıca ekran kartı en kolay montaj yapılan parça. Sadece sokete oturtacaksin bitecek. Ekran kartı hariç vatandan topla. Ekran kartını 2070s al. 3800 TL'ye bedava 2070s.
Vatan birleştirdiği için Ordan alıcam ekran kartsız montaj yapmıyorlar bir de ailem internetten almıyor

Ben 2 hafta önce aldım imzadaki sistemi. Ben de efsane cumayı bekleyecektim. Vazgeçtim kur artıyor diye. Şimdi 1000 TL'den fazla zam gelmiş. Ayrıca ekran kartı en kolay montaj yapılan parça. Sadece sokete oturtacaksin bitecek. Ekran kartı hariç vatandan topla. Ekran kartını 2070s al. 3800 TL'ye bedava 2070s.
Hocam link atsanıza bir

Türkiye dolar yüzünden batmadan pc al ve zevkini almaya başla ama kazıklanacağını bile bile vatandan alma.

Okul açılana kadar elimin altında PC olması şart açılmadan olsa daha iyi olur stres atarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İzoly de internetten
neden internetten almıyorsunuz? itopyayı gösterin ailenize ve googledan veya youtubeden itopyanın mağazasını da gösterin.

neden internetten almıyorsunuz? itopyayı gösterin ailenize ve googledan veya youtubeden itopyanın mağazasını da gösterin.
ALMIYORLAR
yapabileceğim hiçbirşey yok o zaman hiç almayalım diyorlar o da bana gelmiyor

O zaman hiç almam gerekir
eyer internetden alma sıkıntısını ailen yaratıyorsa bi arkadaşınla konuş babasında kart varsa ise onlardan alışverişi yap ve taksit taksit ödersin.

Geri